Το Όραμα Ελπίδας και η κλινική ΡΕΑ στη συναυλία του Α.Ρέμου και της Μ. Ασλανίδου στο Κατράκειο

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Η Κλινική ΡΕΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανακοίνωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Αντώνη Ρέμου και της Μελίνας Ασλανίδου ότι θα δώσει το "παρών'', στη συναυλία αγάπης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Πιο συγκεκριμένα, κλιμάκιο από το Όραμα Ελπίδας και το Κέντρο Λήψης Δειγμάτων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της Κλινικής ΡΕΑ θα παρευρίσκεται στο θέατρο, καθ΄όλη τη διάρκεια της συναυλίας, με κινητή μονάδα λήψης δειγμάτων, ώστε όποιος επιθυμεί, να μπορεί να γίνει εθελοντής δότης.

ρεμ2.jpg

Την ενέργεια υποστηρίζει θερμά ο Αντώνης Ρέμος, καθότι και εκείνος, αλλά και η σύζυγός του Υβόννη, έχουν ήδη καταγραφεί στη λίστα των Ελλήνων εθελοντών δοτών μυελού των οστών και έχουν γίνει ένθερμοι υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας.

Η διαδικασία λήψης δείγματος μυελού των οστών είναι πολύ απλή, ολιγόλεπτη και ανώδυνη και γίνεται μέσω σιέλου. Αρκούν μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο μας για να σωθεί η ζωή συνανθρώπων μας που πάσχουν από ασθένειες που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων (όπως λευχαιμία).

Η Κλινική ΡΕΑ και το ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην από κοινού προσπάθεια ανεύρεσης όσο το δυνατόν περισσότερων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, υπενθυμίζοντας ότι για να σωθεί ένας συνάνθρωπός μας, χρειάζονται εκατομμύρια δείγματα ώστε να βρεθεί εκείνο που είναι συμβατό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top