Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων:Ένα έργο για το bullying στο Άλσος Ν. Σμύρνης

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων:Ένα έργο για το bullying στο Άλσος Ν. Σμύρνης
Ο Κώστας Βουτσάς σκηνοθετεί και παίζει για παιδιά και νέους, ένα πλούσιο σε μηνύματα έργο για τον εκφοβισμό (bullying), όπου το γέλιο εναλλάσσεται με τη συγκίνηση.

Ο «αιώνιος έφηβος» συναντήθηκε με την ομάδα της Θεατρομάθειας και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα κατέβει στο Άλσος της Νέας Σμύρνης στα πλαίσια των "Ιωνικών Γιορτών", οι οποίες σημειώνουν τεράστια επιτυχία και φέτος, χάρη στον δήμαρχο κ. Σταύρο Τζουλάκη και κυρίως στην δουλειά πο�� έχει ρίξει ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Βαγγέλης Χατζατουριάν και όλη η ομάδα του, από το πρωί μέχρι το βράδυ...

Στο έργο με τίτλο: «Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων» θα δούμε την ιστορία του στρογγυλοκέφαλου που γεννήθηκε στη χώρα των μυτεροκέφαλων και αντιμετωπίζει την απόρριψη και το συστηματικό εκφοβισμό από τους συμμαθητές του εξαιτίας της διαφορετικότητάς του.

Ο δίκαιος βασιλιάς της χώρας, που έχει πάρει υπό την προστασία του το στρογγυλοκέφαλο παιδί, δείχνει το δρόμο της αγάπης και της φιλίας μέσα στο δάσος της γνώσης και των αποφάσεων.

Ταυτότητα παράστασης:
Τίτλος: «Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων»
Σκηνοθεσία: Κώστας Βουτσάς
Κείμενο: Αλίκη Κατσαβού, Κώστας Βουτσάς
Μουσική: Νίκος Σαπουντζάκης
Ενορχήστρωση: Κώστας Χαριτάτος

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Αλίκη Κατσαβού, Άγγελος Μπέσσας, Αναστασία Σκοπελίτη, Εβελίνα Κυπραίου, Σάββας Μενοίκου, Φίλιππος Ζαρφειάδης, Δήμητρα Μπαλκαγιάννη

Φωτογραφίες & video: Γιάννης Βολιώτης

Το αναλυτικό πρόγραμμα:
δηδη.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top