Οι Gipsy Kings και οι Thirty Seconds to Mars ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την Αθήνα

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα

Οι Gipsy Kings και οι Thirty Seconds to Mars ετοιμάζουν τις  βαλίτσες τους για την Αθήνα

Την Ελλάδα επισκέπτονται οι Gipsy Kings για να μοιραστούν με το κοινό γνωστά τραγούδια τους. Στις 30 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας θα παραχωρήσουν μια συναυλία, υπενθυμίζοντας την ιστορίας τους.

Η ιστορίας τους μοιάζει με παραμύθι. Πέντε αδέρφια ξεκίνησαν από το μηδέν για να κατακτήσουν το διεθνές μουσικό στερέωμα. Με σύμμαχό τους τη θέληση, η καριέρα τους μετρά πάνω από 40 χρόνια, αφού ξεκίνησε τη δεκαετία του 1970 σε ένα μικρό χωριό της Γαλλίας, όταν οι Jose Reyes Nicolas και Andre Reyes αποφάσισαν να φτιάξουν ένα συγκρότημα.

Το ντεμπούτο τους ήταν συνώνυμο με το παραδοσιακό φλαμένκο, με την έννοια του αληθινού γλεντιού να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή συνοδεία της κιθάρας και του εύθυμου τραγουδιού. Το όνομα που συνόδεψε το ξεκίνημα του συγκροτήματος ήταν εκείνο της οικογένειας το Los Reyes. Οι περιοδείες δεν άργησαν να αρχίσουν όταν όλοι μαζί σαν τσιγγάνικη μπάντα γύριζαν με δίψα τον κόσμο.

Έπαιζαν σε δρόμους, τραγουδούσαν σε γιορτές και πανηγύρια, με το μότο τους να είναι συνώνυμο της αφιλτράριστης διασκέδασης.

Μπορεί η μουσική τους να είχε αποσπάσει από νωρίς καλές κριτικές, δεν γνώρισαν όμως μεγάλη δισκογραφική επιτυχία. Η φαντασία λοιπόν για καλύτερη μοίρα του συγκροτήματος άρχισε να ενεργοποιείται, και με τους τσιγγάνους στο μυαλό τους με τους οποίους περνούσαν χρόνο μαζί, μετονομάστηκαν σε Gipsy Kings.

Η μεγάλη αναγνώριση έφτασε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 όταν την παραγωγή των δίσκων τους ανέλαβε ο Claude Martinez, χωρίς να χάνουν την ταυτότητά τους, το παραδοσιακό ύφος τους. Έμειναν σε αυτό και το εμπλούτισαν, μπολιάζοντας στη μουσική τους ρυθμούς από την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική.

Το παραλήρημα του κεφιού ξεκίνησε με τα τραγούδια «Djobi Djoba» και «Bamboleo» να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και η μουσική τους να μη περιορίζεται σε σύνορα.

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη
Ημερομηνία: Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21.00
Τ��μή εισιτηρίου: προπώληση: 1000 πρώτα 15€, υπόλοιπα 18€ | ταμείο 25€
Προπώληση: viva.gr

30-seconds-to-mars-2013-650.jpg
(Οι Thirty Seconds to Mars)


Για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα και οι Thirty Seconds to Mars
Ραντεβού την ίδια ημέρα, στις 30 Σεπτεμβρίου οι Thirty Seconds to Mars θα αποδείξουν πάνω στη σκηνή του TerraVibe Park τι εστί stadium rock και γιατί το συγκρότημα των Jared Leto (κιθάρα- φωνή), Shannon Leto (drums) και Tomo Μiličević (κιθάρα μπάσο) θεωρείται ο σπουδαιότερος πρεσβευτής του είδους.

Από το 1998 όταν και δημιουργήθηκαν οι Τhirty Seconds to Mars από τα αδέρφια Leto βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της μουσικής βιομηχανίας λόγω της χαρισματικής persona του τραγουδιστή Jared, ο οποίος τράβηξε δικαιολογημένα τα βλέμματα των music fans.

Ο ντόρος γύρω από το όνομα της μπάντας κορυφώθηκε το 2002 όταν και κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο με τον λιτό και αντιπροσωπευτικό τίτλο
30 Seconds to Mars.

To “The edge of the Earth” ξεπήδησε σαν το πρώτο hit του συγκροτήματος, ενώ ένα χρόνο αργότερα ο Tomo Milicevic προσχώρησε στο συγκρότημα με τους Thirty Seconds to Mars να βρίσκουν ένα σταθερό και εντυπωσιακό line-up, που διατηρούν μέχρι σήμερα.

Τιμές εισιτηρίων:

Στην πρώτη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια Γενικής Εισόδου κοστίζουν 33 ευρώ,
Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων Γενικής Εισόδου θα διαμορφωθεί στα 36 ευρώ,
Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων Γενικής Εισόδου θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ.

Τα εισιτήρια VIP κοστίζουν 60 ευρώ.

Με την αγορά 3 εισιτηρίων VIP προσφέρεται το ειδικό VIP Parking Pass.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top