Ο Στ. Κραουνάκης εξομολογείται: Τρώω λάσπη αλλά δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να σωπάσω

«Θα ήμουν ένας ελεεινός πατήρ»

Ο Στ. Κραουνάκης εξομολογείται: Τρώω λάσπη αλλά δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να σωπάσω
Ο Σταμάτης Κραουνάκης όταν βρίσκεται στη σκηνή αλλά και εκτός αυτής είναι χειμαρρώδης και καυστικός.

Έτσι ακριβώς ήταν και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Reallife μιλώντας μεταξύ άλλων για την λάσπη που έχει δεχτεί όλο αυτό το διάστημα που λέει τα πράγματα με το όνομά του, για το πως βλέπει τα πράγματα από εδώ και πέρα, αλλά και για το αν λείπει ένα παιδί από την ζωή του.

Ο ίδιος θεωρεί ότι τρώει πολλή λάσπη επειδή λέει τα πράγματα έτσι όπως είναι: «Έφαγα πολλή λάσπη. Ενοχλούσα και το καταλάβαινα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Δεν ήθελα να κάνω αλλιώς. Ένιωθα αυτή την υποχρέωση που έλεγε ο Μπρεχτ. Με στοχοποίησαν, με έβαλαν σε κόντρα με τους Βορειοελλαδίτες, είπαν ότι έφαγα λεφτά με μια ΜΚΟ… Ξέρεις ο πόλεμος τα έχει αυτά. Από την άλλη, ο κόσμος, οι συμπατριώτες μου, ξέρει που ζω, με τι αμάξι κυκλοφορώ, τα ελάχιστα χρήματά μου τα έχω εδώ. Δεν ξεγελιέται με λάσπη ο κόσμος! Τρως μερικές πιστολιές, συνέρχεσαι και ξαναβαράς».

Στην ερώτηση αν κάποια στιγμή κουράστηκε και σκέφτηκε να σωπάσει είπε: «Όχι, ούτε μια στιγμή κι ας με συμβούλευαν άπαντες να το κάνω. Το θεώρησα λάθος. Αντίθετα έδωσα μάχη, μίλησα με ανθρώπους που με βρίζανε, ιδιαίτερα με την υπόθεση Ρωμανού, τους μετέπειθα. Ήταν μια επικίνδυνη στιγμή «έφαγα» κανονική καταστολή, ακύρωναν κρατήσεις και τηλεφωνούσαν για βόμβα, αδειάζαμε το θέατρο, αλλά παρ’ όλα αυτά κλείσαμε νικηφόρα…»

Για το πώς βλέπει τα πράγματα από εδώ και πέρα η απάντηση είναι η εξής: «Πάμε και βλέπουμε… Στη δουλειά του ο καθένας. “Κι όσοι δεν πεθάναμε τώρα σε άλλες μάχες να τραβήξουμε», όπως λέει και ο Μπρεχτ στο Μάνα κουράγιο.

Κλείνοντας, ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκάλυψε αν ένα παιδί λείπει από την ζωή του. «Θα ήμουν ένας ελεεινός πατήρ. Είναι βλάσφημο, το γνωρίζω. Ακόμα κι αν μου λείπει, εγώ δεν του λείπω καθόλου»!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top