Πλήθος κόσμου στην συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη για τα ενενηκοστά γενέθλιά του

Το μήνυμα αγάπης της κόρης του, Μαργαρίτας

Πλήθος κόσμου στην συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη για τα ενενηκοστά γενέθλιά του

​Σημαντικοί καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους σε ένα μουσικό ταξίδι -αφιέρωμα στα 90χρονια ζωής του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και στα 50χρονια παρουσίας του στο Βραχάτι. Στη συναυλία χιλιάδες κόσμου έδωσε το παρόν και τίμησε το Μικη Θεοδωρακη, ενώ συγκινημένη η κόρη του Μαργαρίτα παρέλαβε τιμητική πλακέτα από το δήμαρχο Βέλου-Βόχας.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη που είμαι εδώ γιατί νιώθω ότι είναι η πατρίδα μου. Ο πατέρας μου ήρθε το 1965 και μπήκαμε εκεί στο καφενείο στη γωνιά, δεν υπήρχε τίποτα άλλο εδώ, μόνο πρόσφυγες» είπε χαρακτηριστικά η κόρη του Μαργαρίτα, ενώ για τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη μίλησε και ο δήμαρχος Βέλου- Βόχας κύριος Αννίβας Παπακυριάκος : «τον τιμάμε απόψε λοιπόν για τα 90 του χρόνια. Για 90 χρόνια παρουσίας και τεράστιας προσφοράς. Μιας προσφοράς στον τόπο μας , η οποία όμως έχει ξεπεράσει τα στενά γεωπολιτικά σύνορα της χώρας και έχει απλωθεί σε όλη την υφήλιο

Η Ελένη Βιταλη, ο Βασίλης Λέκκας, η Αλέξια και άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν έργα του Μίκη Θεοδωράκη μαζί με τη Λαική ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης.

Η εταιρεία motor-oil-Διυλιστήρια Κορίνθου στηρίζει κάθε χρόνο αυτή την σημαντική εκδήλωση πολιτισμού που γίνεται τα τελευταία δέκα χρόνια στην Κόρινθο.

Δείτε το βίντεο από το Κ��ντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top