ΑΠΟΨΕ: Ο Manu Chao και η μπάντα του La Ventura στην Αθήνα!

Το Terra vibe θα κινηθεί σε ρυθμούς "Μe gustas tu"

ΑΠΟΨΕ: Ο Manu Chao και η μπάντα του La Ventura στην Αθήνα!
Στα πλαίσια του εορτασμού ��ων 20 χρόνων του Rockwave Festival, ο δημοφιλής τραγουδιστής Manu Chao με τη μπάντα του La Ventura, επέστρεψαν στην Ελλάδα, καθώς απόψε αναμένεται να δώσουν μια ακόμα ξεχωριστή συναυλία στο Terra Vibe. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι BAiLdSA, οι Fundracar και οι Les SkartOI, ενώ η DJ Spery θα προθερμάνει το κοινό με τις μουσικές επιλογές της. Αμέσως μετά, επί σκηνής θα εμφανιστεί ο πολυαγαπημένος καλλιτέχνης.
,υθι,.jpg
Από τη ρέγγε στην πανκ (μεγάλη του επιρροή η Clash) και από τη ροκ στην ethnic, η μουσική του Manu Chao διαθέτει πολυπολιτισμικό χαρακτήρα, αυτόν που άλλωστε υπερασπίζεται και ο ίδιος στην μάχη του ενάντια στην παγκοσμιοποίηση. Ανεξάρτητα από το εάν κανείς αγαπά τις μουσικές του, αν ξέρει όλα του τα τραγούδια ή μόνο το πασίγνωστο «Me gustas tu», οι ζωντανές εμφανίσεις του Μάνου Τσάο, αποτελούν αξέχαστη μουσική εμπειρία!
Να αναφέρουμε σε όσους δεν το γνωρίζουν ότι προ ημερών κι εν μέσω των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας, ο Manu Chao είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ένα βίνετο συμπαράστασης για την Ελλάδα. Έδειχνε τον ίδιο να τραγουδάει ημίγυμνος και από πάνω έγραφε "ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ".
τθι,τθι,.jpg
Πολλοί διατείνονται ότι το έκανε για λόγους διαφήμισης της συναυλίας που θα δώσει απόψε στη Μαλακάσα. Ωστόσο, μια ματιά στην πορεία του μέσα στα χρόνια δείχνει πως ως φωνή αριστερής συνείδησης, μόνο αμέτοχος δεν μένει στις παγκόσμιες εξελίξεις.
Μέρος συναυλίας: Terra Vibe, 37Ο Χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας
Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο: 19 ευρώ
Οι εμφανίσεις:
Manu Chao: 22.30-00.30
BAILDSA 21.00-22
FUNDRACAR 19.30-20.30
LES SKARTOI 18.00-19.00
DJ SPERY 17.00-17.55
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top