Στ. Φασουλής: Πετάξαμε τη γραβάτα και βγάλαμε το ένα «ν». Αυτό έγινε τόσους μήνες

Έκανε έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν ενωμένοι ό,τι και να ψηφίσουν!

Στ. Φασουλής: Πετάξαμε τη γραβάτα και βγάλαμε το ένα «ν». Αυτό έγινε τόσους μήνες

Την άποψή του για το δημοψήφισμα εξέφρασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Μάρα Ζαχαρέα ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος έκανε έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν ενωμένοι ό,τι και να ψηφίσουν!

«Εγώ θα ήθελα ό, τι και να ψηφίσουμε να είμαστε ενωμένοι. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να ψηφίσουμε ΝΑΙ επειδή είναι το λιγότερο κακό, όχι επειδή είναι το τέλειο» ανέφερε ο ηθοποιός-σκηνοθέτης ενώ επισήμανε και τον διχασμό που έχει αρχίσει ήδη να δημιουργείται στην ελληνική κοινωνία.

«Επειδή είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και θα πρέπει να κατεβάσουμε όλοι τους τόνους. Εγώ προσπαθώ να ακολουθήσω κάτι τέτοιο. Αλλά όταν βλέπεις τον πρωθυπουργό της χώρας, τον κ. Τσίπρα, να μας χωρίσει σε έντιμους που θα ψηφίσουν ΟΧΙ και σε συνένοχους των δανειστών που θα ψηφίσουν ΝΑΙ, γίνεται ένας διχασμός από το κεφάλι της πολιτείας. Αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Θα το πληρώσουμε πολύ άσχημα γιατί ό,τι και να βγει την Κυριακή το βράδυ θα είναι η Ελλάδα στα δύο και ό,τι ακολουθηθεί την άλλη μέρα η μισή Ελλάδα θα βρίζει την άλλη μισή. Αυτό δεν είναι μέλλον! Αυτό είναι ζοφερό παρελθόν! Αυτό είναι κόλαση!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Κακά τα ψέματα, αν ψηφίσουμε ΟΧΙ είναι ένας αργός θάνατος, αν ψηφίσουμε ΝΑΙ είναι μια σχεδόν ευθανασία. Θα ζήσουμε με ένα πόδι. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα έτσι που καταντήσαμε, γιατί είχαμε ό,τι είχαμε τώρα έχουμε και τις τράπεζες! Είχαμε που είχαμε το μνημόνιο τώρα έχουμε και το θέμα των τραπεζών! Θα περάσουμε πολύ ποιο δύσκολα! Οπότε όποιος και να βγει, θα λέμε εσύ φταις που ψήφισες ΟΧΙ ή εσύ φταις που ψήφισες ΝΑΙ. Γιατί αυτό που θα περάσουμε δεν έχουμε δεχτεί ότι θα είναι πάρα πολύ άσχημο όποια κι αν είναι η ψήφος μας! Αυτό δεν μας ενώνει; Ότι έχουμε ένα άσχημο μέλλον και πρέπει να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον!»

Σχολιάζοντας την ατάκα του κ. Βαρουφάκη, ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς σε συνέντευξη του στο Bloomberg ότι «θα ήταν ανάρμοστο για μένα να στέκομαι στην ουρά για το ATM» ο κ. Φασουλής είπε: «Είναι θλιβερό. Αλλά δεν είναι το μόνο θλιβερό του κυρίου με το ένα «ν». Το μόνο πράγμα τους πέντε αυτούς τους μήνες ήταν να δούμε πως πετάξαμε τη γραβάτα και βγάλαμε το ένα «ν». Δεν έγινε τίποτα άλλο!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top