Γιάννης Μπέζος: Το «Άξιον Εστί» δεν παθαίνει τίποτα και δεν απειλείται από τον Σάκη Ρουβά

«Παράγινε πια το κακό με τόση γκρίνια. Αυτή μας έχει φάει»

  Γιάννης Μπέζος: Το «Άξιον Εστί» δεν παθαίνει τίποτα και δεν απειλείται από τον Σάκη Ρουβά

Ο Γιάννης Μπέζος δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του. Είναι ευθύς και καυστικός.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Realnews, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θόρυβο που δημιουργήθηκε, επειδή ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσε το «Άξιον Εστί» του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Αυτό που ο κόσμος καίγεται γύρω μας και αντί να ασχοληθούμε με την ουσία και τα σοβαρότατα προβλήματά μας, ασχολούμαστε με αυτό μπορεί να με τρελάνει!».

ρουβασ.jpg

Και συμπλήρωσε: «Ένα τόσο σπουδαίο έργο κι ένας τόσο μεγάλος συνθέτης όπως ο Θεοδωράκης δεν παθαίνουν τίποτα και δεν απειλούνται από καμία εκτέλεση ενός τραγουδιού του. Τι είναι όλο αυτό με τις απαγορεύσεις: Ποιος θα απαγορεύσει τι και σε ποιον; Παράγινε πια το κακό με τόση γκρίνια. Αυτή μας έχει φάει. Γιατί ο Ρουβάς να μην τραγουδήσει Θεοδωράκη; Τον είδα σε βιντεάκι και τα έβγαλε πέρα μια χαρά, δεν καταλαβαίνω γιατί και πάλι… έπεσαν να τον φάνε. Δεν σου αρέσει; Μην πας, μην τον ακούσεις, τέλος. Αλλά παίζουν τους κριτές των πάντων κάτι παντελώς άσχετοι».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Τα έχουμε λύσει όλα τα προβλήματά μας και το μόνο που μας καίει είναι ο Ρουβάς; Έλεος πλέον. Έλεος!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top