Ο «Βιολιστής στης Στέγη» συνεχίζει να μαγεύει: παράσταση αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Ο «Βιολιστ��ς στης Στέγη» συνεχίζει να μαγεύει: παράσταση αφιερωμένη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

​Ο Βιολιστής στη στέγη, το μιούζικαλ- ύμνος στη ζωή ανεβαίνει στο θέατρο Μπάντμιντον με τον Γρηγόρη Βαλτινό να κρατά τον κεντρικό ρόλο του Τεβιέ.

Ο Βιολιστής στη Στέγη ήταν το πρώτο μιούζικαλ στην ιστορία του Broadway που ξεπέρασε τις 3.000 συνεχείς παραστάσεις. Μια συγκινητική αστεία αλλά και αισιόδοξη ιστορία γύρω από το αιώνιο δίλημμα μεταξύ παράδοσης και αλλαγής.

Ο Τεβιέ με τις πέντε κόρες, την λαχτάρα για ζωή, την αγάπη για την οικογένεια και τους συγχωριανούς, τον ξεριζωμό και τη μετανάστευση, την πίστη στις παραδόσεις και την αναπόφευκτη σύγκρουση ανάμεσα στην παράδοση και την αλλαγή, πλέκουν τον καμβά της ιστορίας του μιούζικαλ, με μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια των τελευταίων 50 ετών.

Η χθεσινή παράσταση ήταν αφιερωμένη στο σύλλογο «Ελπίδα» και μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του ξενώνα της Ελπίδας. Το «παρών» έδωσε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι Ρένια Λουϊζίδου, Μέμος Μπεγνής, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Μαριάννα Πολυχρονίδη ενώ συμμετέχουν 30 ακόμη ηθοποιοί και χορευτές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top