Σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους σε μια συναυλία κατά του bullying

Στο Pantheon Theater

Σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους σε μια συναυλία κατά του bullying

Η Μελίνα Κανά, ο Ορφέας Περίδης, η Λένα Αλκαίου και 27 ακόμα κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή του Pantheon Theater για να συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο στην καταπολέμηση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού.

«Αυτό που ελπίζω είναι να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα, να μπορέσουμε να είμαστε κοντά στα παιδιά, για να δουν τα παιδιά καλύτερες μέρες», είπε η Λένα Αλκαίου.

Από την πλευρά του, ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου δήλωσε: «Το bullying υπάρχει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της κοινωνίας, στο παιδί είναι η χειρότερη μορφή του. Είναι μια αρρώστια της κοινωνίας, ότι συννενοούνται κάποιοι μεταξύ τους να κάνουνε χοντρή πλάκα και ζημιά σ΄αυτόν που για τον α ή τον β λόγο διαφέρει, είτε γιατί υπολείπεται, είτε γιατί υπερβάλλει σε προσόντα και δυνατότητες»

Το bullying η σύγχρονη αυτή μάστιγα που παρατηρείται έντονα και στη χώρα μας μπορεί να νικηθεί μόνο εφ' όσον τα θύματα βρουν το κουράγιο να μιλήσουν και να ζητήσουν βοήθεια.

Τα έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου για την ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας σε παιδιά θύματα κακοποίησης ή μπούλινγκ, τη νέα δομή του οργανισμού το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top