2 τελευταίες παραστάσεις για την ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!

Ξεκαρδιστική όπερα-έκπληξη που κέρδισε κοινό και κριτικούς

2 τελευταίες παραστάσεις για την ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!

​Η ξεκαρδιστική όπερα-έκπληξη που κέρδισε κοινό και κριτικούς φτάνει αισίως στο τέλος της σεζόν, μετά από... 43 παραστάσεις και κλείνει την επιτυχημένη της πορεία με 2 τελευταίες στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, στις 9 και 10 Μαΐου 2015!

150 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση στο Παρίσι αλλά και για πρώτη φορά στην Αθήνα, η διάσημη κωμική όπερα Ωραία Ελένη, του Jacques Offenbach συστήνεται φέτος στο αθηναϊκό κοινό.

Η ομάδα του OLVIO, παρουσιάζει τη γνωστότερη φάρσα του Offenbach, μια σάτιρα που δεν χαρίζεται σε κανέναν, ένα έργο με μελωδίες που δημιούργησαν σχολή - μια μουσική κωμωδία που, από τις πρώτες νότες ως το φινάλε, συνδυάζει ευρηματικά υπέροχες μουσικές ερμηνείες με σκηνές αυθεντικής αίσθησης του χιούμορ.

Μέσα από μια ��νανεωμένη και σύγχρονη ματιά -σκηνοθετικά, κινησιολογικά και ερμηνευτικά - η Ωραία Ελένη μιλάει ελληνικά και σκιαγραφεί ανάλαφρα αλλά χωρίς περιστροφές, μια κοινωνία που κάνει ό,τι μπορεί για να μη βρεθεί αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια της καθημερινότητας. Το στοίχημα της παράστασης είναι να αναδείξει τη θεατρικότητα της Ωραίας Ελένης χωρίς να επισκιάσει την εμπνευσμένη μουσική του Offenbach. Τέσσερις μουσικοί, επτά λυρικοί ερμηνευτές και δύο χορευτές υψηλού επιπέδου, προσεγγίζουν την κωμική όπερα αναδεικνύοντας παράλληλα και τα δύο συστατικά στοιχεία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top