Η Athena (a.k.a. Αθηνά Ανδρεάδη) για ένα διαφορετικό live στο Μοναστηράκι

Την Τρίτη 28 Απριλίου στα Starbucks

Η Athena (a.k.a. Αθηνά Ανδρεάδη) για ένα διαφορετικό live στο Μοναστηράκι
Η Ελληνίδα δημιουργός και ερμηνεύτρια Αthena (a.k.a. Αθηνά Ανδρεάδη) θα βρίσκεται την Τρίτη 28 Απριλίου στο κατάστημα Starbucks στο Μοναστηράκι για ένα διαφορετικό live.

Μαζί της ο διεθνούς φήμης μουσικός και παραγωγός Eric Appapoulay (συνεργάτης των Neneh Cherry, Daniel Bedingfield, Nitin Sawhney, Cat Stevens).

Το live θα ��ραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας των Starbucks με την Athena. Εδώ και ένα χρόνο και τα δύο τελευταία άλμπουμ της Athena “Peeling Apples” και “Γήινοι Άγγελοι”, είναι διαθέσιμα προς πώληση* σε όλα τα καταστήματα Starbucks στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Λίγα λόγια για την Athena

Η ξεχωριστή Ελληνο-Αγγλίδα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Athena, αφού απέκτησε πτυχίο σε Business Studies, αποφάσισε να ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με την μουσική και στη συνέχεια έκανε δύο μεταπτυχιακά σε κλασικό τραγούδι και τζαζ, στο Trinity College του Λονδίνου. Έχει πραγματοποιήσει sold-out περιοδείες και εμφανίσεις σε σημαντικά θέατρα και φεστιβάλ, συνεργασίες με καταξιωμένους διεθνώς μουσικούς, ενώ το Channel 5 της Αγγλίας την επέλεξε για το ντοκιμαντέρ με τίτλο “My Music”.

Τα δύο αγγλόφωνα albums της, “Breathe With Me” & “Peeling Apples”, απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές, ενώ το single “Finding England” (από το “Peeling Apples”) επιλέχθηκε για την εκστρατεία “Visit England”, που πραγματοποιήθηκε την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012. Τραγούδια της έχουν συγχρονιστεί και σε τηλεοπτικές σειρές (“Smash”//NBC, “Chicago Fire”//NBC).

Η Athena καταφέρνει να παντρέψει γοητευτικά την folk-rock, pop, jazz και κλασική μουσική με τις ελληνικές της ρίζες, καταθέτοντας ταυτόχρονα τη δική της άποψη στη σύγχρονη τραγουδοποιία. Οι ζωντανές της εμφανίσεις αναδεικνύουν μια ερμηνεύτρια γεμάτη πάθος και αμεσότητα που σε παρασύρει, τόσο στα δικά της τραγούδια, όσο και στις στιγμές αυτοσχεδιασμού.

*Μέρος των εσόδων από την πώληση των δύο άλμπουμ διατίθεται στις άπορες οικογένειες των Κοινωνικών Παντοπωλείων Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης (1€ με την αγορά κάθε CD, για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών).

Πληροφορίες
Τοποθεσία: Starbucks, Μοναστηράκι


Ημερομηνία: Τρίτη 28 Απριλίου 2015, στις 19.30


Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top