«50 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος»: Για 2 μοναδικές συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Την Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου

«50 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος»: Για 2 μοναδικές συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους λαϊκούς συνθέτες, ο Χρήστος Νικολόπουλος, γιορτάζει τα 50 χρόνια αδιάλειπτης και επιτυχημένης παρουσίας του στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι με δύο μοναδικές συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ.

Δύο μεγάλες συναυλίες για τα 50 χρόνια αδιάλειπτης και επιτυχημένης παρουσίας του σημαντικότερου σύγχρονου λαϊκού συνθέτη.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος θεωρεί τιμή του που σε αυτές τις συναυλίες τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι σπουδαίοι τραγουδιστές και φίλοι του, Γιώργος Νταλάρας, Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Γιάννης Κότσιρας και Γιώτα Νέγκα.

Στη δεκαπενταμελή ορχήστρα του Χρήστου Νικολόπουλου, πέντε δεξιοτέχνες σολίστ του μπουζουκιού, ο εξαιρετικός πιανίστας, επιμελητής ορχήστρας και ενορχηστρωτής Γιώργος Παπαχριστούδης και δεκαπέντε νέοι μαθητές του μπουζουκιού που θα αποδώσουν στην έναρξη της συναυλίας μία μικρή ενότητα τραγουδιών του συνθέτη.

Πρόκειται για μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Ιλίου με επικεφαλής τους καθηγητές τους Γιώργο Καραγιάννη και Χρήστο Σιανά και συμμετέχουν με την ευγενική παραχώρηση της διεύθυνσης του σχολείου και των γονέων τους.

Τέλος σε μία απρόσμενη συμμετοχή-έκπληξη, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού. Διευθύνει ο αρχιμουσικός Γιώργος Τσιλιμπάρης.

Ώρα έναρξης: 20:30
Χώρος: Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης
Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη: 75 ευρώ | Ζώνη Α: 55 ευρώ | Ζώνη Β: 35 ευρώ | Ζώνη Γ: 25 ευρώ | Φοιτητικά, ΑΜΕΑ: 15 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στα εκδοτήρια (Ομήρου 8), πληροφορίες - κρατήσεις: 210-7282333 & www.megaron.gr
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top