O Ορφέας Αυγουστίδης μιλά στο Star για την ταινία: «Περιπέτεια στο Αιγαίο»

«Δεν μετάνιωσα για το επάγγελμα που διάλεξα», είπε ο ηθοποιός

O Ορφέας Αυγουστίδης μιλά στο Star για την ταινία: «Περιπέτεια στο Αιγαίο»

Στις 8 Φεβρουαρίου βγαίνει στους κινηματογράφους η ταινία «Περιπέτεια στο Αιγαίο» και ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Live U» του Star για την ελληνο-φιλανδική συμπαραγωγή.

«Είναι μια καλοκαιρινή περιπέτεια για όλη την οικογένεια. Τα γυρίσματα έγιναν πέρυσι τον Απρίλιο στην Κω».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός είπε λίγα λόγια για την υπόθεση: «Πρόκειται για μια οικογένεια που κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Τα μέλη της μπλέκονται σε μια περιπέτεια που έχει να κάνει με έ να χαμένο θησαυρό».

Σε ότι αφορά τη συνεργασία του με τους Φιλανδούς είπε: «Είναι πιο οργανωμένοι από εμάς… έτσι είναι η κουλτούρα τους. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Έλληνες είναι… χάος ή μη αποτελεσματικοί. Είναι διαφορετικός ο τρόπος, αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και γι’ αυτούς και για εμάς».

Τέλος, αποκάλυψε για το αν έχει μετανιώσει που διάλεξε το συγκεκριμένο επάγγελμα: «Δεν μετανιώνω που διάλεξα αυτό το επάγγελμα (παρά την κρίση). Αυτό που συμβαίνει στην δουλειά μου συμβαίνει και σε άλλες δουλειές. Ξαφνικά παίρνεις πολύ λιγότερα και πρέπει να δουλεύεις πολύ περισσότερο, αλλά μια τέτοια εποχή συνειδητοποιείς ότι: “ότι ναι, έχω διαλέξει κάτι που μου αρέσει κι αγαπώ”. Παρόλο που δεν παίρνω τα ίδια τάλαντα με πριν, τουλάχιστον παίρνω την ευχαρίστηση ότι κάνω τη δουλειά που μου αρέσει, οπότε ακόμα νιώθω καλά μέσα σε αυτό».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top