Κόντρα Διαβάτη- Ρουβά: Ποιον από τους δύο καλλιτέχνες υποστήριξε η Ε. Βιτάλη;

"Δεν θα πήγαινα να ακούσω την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη"

Θέση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Χρυσούλα Διαβάτη και τον Σάκη Ρουβά πήρε η Ελένη Βιτάλη.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «Οι θεσμοί είναι ιεροί. Ηθοποιός σημαίνει φως και ήθος -όχι ότι ο Σάκης δεν έχει ήθος. Από την άλλη και ο Σάκης έχει το δίκιο του γιατί σου λέει εγώ έκανα τόσα πράγματα. Για μένα έχει πιο πολύ δίκιο η Χρυσούλα, αλλά και ο Σάκης έχει κάποιο δίκιο, γιατί εμείς οι παλιοί πρέπει να είμαστε πιο επιεικείς με τα παιδιά».
Μεταξύ άλλων η Ελένη Βιτάλη αναφέρθηκε στην Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη, λέγοντας ότι δεν θα πήγαινε να τους ακούσει: «Κοιτάξτε πάντα υπήρχε το ποπ-λαϊκό. Αυτό είναι το ελαφρολαϊκό που λέγαμε κάποτε. Τα παιδιά κάνουν μια χαρά την δουλειά τους. Υπάρχει κι ένα κοινό που δεν μπορώ να το απαξιώσω που γεμίζει αυτά τα μαγαζιά, γιατί γεμίζει και την καρδιά του… κάτι νιώθει. Για όνομα του Θεού. Δεν θα πήγαινα να τους ακούσω, δεν μου αρέσουν… Δεν μου αρέσουν τα τραγούδια, όχι τα παιδιά!Δεν τα ξέρω και τα τραγούδια τους. Δεν μου αρέσει αυτό το είδος».

Δείτε το βίντεο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top