Η Osha του «Game of thrones», για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου

Η Osha του «Game of thrones», για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα

Η ισπανικής καταγωγής ηθοποιός από το Λονδίνο, Natalie Tena (η «άγρια» Osha του «Game of thrones») επισκέπτεται για πρώτη φορά μαζί με την μπάντα της, τους «Molotov Jukebox», την Αθήνα, για μια μοναδική συναυλία στη σκηνή του Τiki Athens, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στις 21.00 το βράδυ.

tiki11.jpg
Ένα live που αναμένεται εκρηκτικό, αφού οι Molotov Jukebox είναι μια εξαιρετική, 6μελής μπάντα με ένα πολύ ιδιαίτερο και … ξεσηκωτικό προσωπικό ήχο και ύφος, διαμορφωμένο στην πολυσυλλεκτική μουσική γειτονιά του Λονδίνου.

tiki22.jpg
Το 2014 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο «Carnival Flower», και αν θέλουμε να τους κατατάξουμε σε κάποιο genre, θα λέγαμε ότι εκπροσωπούν τη νέα τάση του tropical-gypsy-dance ήχου, που έχει δημιουργήσει τρομερό hype, αποκτώντας φανατικό κοινό σε Ευρώπη και Αμερική.

Με την Natalia Tena στα φωνητικά και στο ακορντεόν, να ηγείται της μπάντας, αλλά και τσιγγάνικα βιολιά και latin τρομπέτες, οι Molotov Jukebox παρασύρουν το κοινό τους, με μουσικές τόσο εκρηκτικές όσο δηλώνει και το όνομά τους.

Πληροφορίες: Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στο Tiki, Φαλήρου 15 (Μετρό Ακρόπολη). Ώρα έναρξης: 21:00. Είσοδος: 10 ευρώ. Τηλ. κρατήσεων: 210 9236908.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top