Στ. Κραουνάκης για τα βουλγάρικα: «Ζητάω ειλικρινά την συμπάθεια σας αν σας πλήγωσα άθελα μου»

Παναγιωταρέα για το δημοσίευμα της Sunday Times σχετικ�� με την αναφορά στα Σκόπια ως Μακεδονία

Στ. Κραουνάκης για τα βουλγάρικα: «Ζητάω ειλικρινά την συμπάθεια σας αν σας πλήγωσα άθελα μου»

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη ότι στη Βόρεια Ελλάδα μιλούσαν παλιότερα βουλγάρικα. Ο ίδιος ο συνθέτης πάντως μετά τη θύελλα αντιδράσεων επανήλθε στο θέμα με νέα τοποθέτηση του.

H Νέα Δημοκρατία μάλιστα με μια οργισμένη ανακοίνωση ζητούσε ουσιαστικά από τον συνθέτη να ανακαλέσει τα όσα είπε το πρωί της Κυριακής, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να τοποθετείται ξανά, αυτή τη φορά μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

«Ζητάω ειλικρινά την συμπάθεια σας αν σας πλήγωσα άθελα μου. Ήταν έξω από τις προθέσεις μου και ήταν άλλος ο στόχος της κουβέντας μου. Ελπίζω μ’ αυτές τις λέξεις.. να λήξει το θέμα, και να μείνουν μετέωρες στον άπαντα καιρό η βία και η χυδαιότητα απ’ όπου κι αν προέρχονται» έγραψε ο ίδιος.

Αντιδράσεις όμως προκάλεσε και ένα δημοσίευμα της Sunday Times για την Αμφίπολη γραμμένο από την Ελληνίδα δημοσιογράφο, Ανθή Καρασάββα. Στο δημοσίευμα αναφερόταν ότι ο νεκρός βρέθηκε 375 χλμ. βόρεια της Αθήνας, κοντά στα σύνορα με τη Μακεδονία.

Η ενόχληση του Υπουργείου Πολιτισμού ήταν έντονη καθώς στο ρεπορτάζ αναφέρονται στα Σκόπια ως Μακεδονία και όχι ως ΦΥΡΟΜ που είναι η επίσημη ονομασία. Η υπεύθυνη επικοινωνίας μάλιστα για την Αμφίπολη Άννα Παναγιωταρέα ήταν ιδιαίτερα σκληρή μέσα από τη σελίδα της στο facebook.

«Αξίζει για μια αμοιβή από τους Sunday Times και προηγουμένως για ένα ρεπορτάζ που πληρωνόταν από το CNN, να εκθέτει την Ελλάδα -με ψευδείς ειδήσεις- διεθνώς;» έγραψε χαρακτηριστικά. To STAR επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο που δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top