Οι ταινίες που βραβεύτηκαν στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ «Aegean Docs» στον κινηματογράφο "Αλκυνονίς"

Από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου

Οι ταινίες που βραβεύτηκαν στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ «Aegean Docs» στον κινηματογράφο "Αλκυνονίς"

​Οι ταινίες που βραβεύτηκαν στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ ιστορικού, πολιτικού και κοινωνικού ντοκιμαντέρ «Aegean Docs» που διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, προβάλλονται τώρα και στην Αθήνα.

Από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου, η καρδιά του ντοκιμαντέρ χτυπά στον ιστορικό κινηματογράφο "Αλκυνονίς", δίνοντας στους Αθηναίους την ευκαιρία να απολαύσουν τις ταινίες που ξεχώρισαν στο φετινό «Aegean Docs» που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στα νησιά του βόρειου Αιγαίου.

«Οι 16 ταινίες που προβάλλονται εδώ είναι οι ταινίες που βραβεύτηκαν στο δεύτερο φεστιβάλ που έγινε στη Λέσβο, στη Σάμο, στη Χίο και στα άλλα νησιά. Η είσοδος στις αίθουσες τόσο στο Φεστιβάλ όσο και στην Αθήνα είναι δωρεάν, διότι σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο πρέπει όλοι να προσφέρουμε στον κόσμο δυνατότητες για ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου χωρίς χρήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του φεστιβάλ, Κώστας Σπυρόπουλος.

Ανάμεσα στα ελληνικά και τα ξένα ντοκιμαντέρ του προγράμματος περιλαμβάνονται το συγκλονιστικό «Καλάβρυτα -Άνθρωπο�� και Σκιές» για το ολοκαύτωμα της πόλης από τους Γερμανούς, όπως επίσης το EU 013 με θέμα τα ιταλικά στρατόπεδα κράτησης οικονομικών μεταναστών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top