Οι Politically Incorrect στη μουσική σκηνή του Mike’s Irish Bar

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου

Οι Politically Incorrect στη  μουσική σκηνή του Mike’s Irish Bar

Για μια ακόμη φορά οι Politically Incorrect έρχονται να μας ξεσηκώσουν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή του Mikes Irish Bar με mainstream rock διασκευές, αλλά και με δικά τους τραγούδια, όπως το «Where did I go wrong» , το οποίο παίζεται σε όλα τα ραδιόφωνα με μεγάλη επιτυχία.

Οι Politically Incorrect είναι μια Pop-Rock μπάντα από τον Πειραιά. Όλα ξεκίνησαν το 2012 όταν ο Χρήστος Χιονάς, Γιώργος Χατζημανώλης, Άρης Ρωμαίος και Δημήτρης Λεκάκης βρέθηκαν σε ένα studioκαι ανακάλυψαν ότι υπάρχει μουσική χημεία ανάμεσα τους. Ο Αλέξανδρος Μογαντάμ μπήκε στο groupμετά από λίγους μήνες αναλα��βάνοντας τα πλήκτρα. Μετά από αρκετό καιρό στο studio ήρθε το πρώτο Live με την ανταπόκριση του κοινού να είναι πολύ μεγάλη και ιδιαίτερα θερμή. Αυτό οδήγησε τη μπάντα να ξανασκεφτεί το σχήμα αλλά και το Playlist. Η πρώτη προσθήκη ήταν η Μάντυ Φραγκιαδάκη η οποία με τη μοναδική της φωνή ανέλαβε να δώσει ένα διαφορετικό ύφος στο συγκρότημα.

Το επόμενο διάστημα ήταν γεμάτο με ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας. Το κοινό ήταν πάντα εκεί γεμίζοντας τους χώρους και το Playlist ολοένα και μεγάλωνε – άλλαζε.

Τον Μάϊο του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο single με τίτλο Rolling Dices το οποίο πήρε πολύ καλές κριτικές από ραδιοφωνικούς παραγωγούς και sitesστο Internet, ενώ έφτασε μέσα στις 15 πρώτες θέσεις των Ελληνικών charts στο Reverbnation

Το 2014 συνεχίστηκε στους ρυθμούς του προηγούμενου έτους με τους Politically Incorrect να εμφανιζόταν σε διάφορες σκηνές της Αθήνας, μεταξύ αυτών και το Σταυρό του Νότου ενώ ταυτόχρονα να δουλεύουν εντατικά τέσσερα νέα τραγούδια εκ τον οποίων το ένα από αυτό θα κυκλοφορήσει σύντομα σε μορφή ψηφιακού single.

Την ίδια χρονιά όμως πραγματοποιήθηκε και μία αλλαγή στη σύνθεση του συγκροτήματος αφού ο Δημήτρης Λεκάκης αποχώρησε λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων αφήνοντας τη Μάντυ μόνη της στα φωνητικά του group. Στις 22 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι με τίτλο Where Did I Go Wrong.

Μάντυ Φραγκιαδάκη: Φωνή

Άρης Ρωμαίος: Κιθάρες / Φωνή

Χρήστος Χιονάς: Μπάσο

Γιώργος Χατζημανώλης: Τύμπανα

Αλέξανδρος Μογαντάμ: Πλήκτρα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top