Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας: 30.000 ευρώ ενίσχυση προς το δήμο Αμφίπολης

Για τις εργασίες στον τύμβο Καστά

​Την οικονομική ενίσχυση των 30.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε προς το δήμο Αμφίπολης, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, στην πρώτη τακτική συνεδρίαση της που έγινε στο Ροδολίβος, την έδρα του δήμου Αμφιπόλεως.

Η συνεδρίαση της ΠΕΔΚΜ, ξεκίνησε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στην αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη, για το σπουδαίο ανασκαφικό της έργο στην Αμφίπολη.

Αποφασίστηκε η συμβολική ενίσχυση της ΠΕΔΚΜ προς τον Δήμο Αμφίπολης για την εκτέλεση έργων υποστηρικτικών της ανασκαφής, η παραχώρηση της χρήσης κτιρίου της ΠΕΔΚΜ στον Δήμο Σερρών για την στέγαση και λειτουργία υπηρεσιών του, ενώ πραγματοποιήθηκε ��αι ο ορισμός εκπροσώπων της ΠΕΔΚΜ σε Συλλογικά Όργανα της Διοίκησης.

Στην έναρξη της συνεδρίασης παρόντες ήταν: ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπερειφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης καθώς και αρκετοί δήμαρχοι των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top