«Η Σονάτα των στιγμών»: Το μυθιστόρημα της Ελένης Πλαβούκου με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις

Η δημοσιογράφος έκανε την παρουσίαση του στη στοά του βιβλίου

«Η Σονάτα των στιγμών»: Το μυθιστόρημα της Ελένης Πλαβούκου με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις

Η δημοσιογράφος Ελένη Πλαβούκου παρουσίασε στο αίθριο της Στοάς του Βιβλίου το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο "Η Σονάτα των στιγμών", και θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις και τις μεγάλες επαναστάσεις της καθημερινότητας.

Υπάρχουν στιγμές που μπορούν να ανατρέψουν ζωές και να αλλάξουν τα πάντα. Κάτι τέτοιες στιγμές περιγράφει δεξιοτεχνικά η δημοσιογράφος Ελένη Πλαβούκου, που δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στη λογοτεχνία.

«Το βιβλίο είναι όλοι εμείς, είναι η μουσική του κάθε ανθρώπου, η μουσική που έχει η ζωή μας. Ο καθένας από μας έχει μια ιστορία σαν κι αυτή που έχει η ηρωίδα του βιβλίου» αναφέρει η δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου.

Στην παρουσίαση του μυθιστορήματος που παρακολούθησαν άνθρωποι του πνεύματος και των media, συμμετείχαν η δικηγόρος και πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Κέντρου Επιχειρηματικότητας, Αφροδίτη Μπλέτα και ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος.

«Η Ελένη, αγαπημένη συνάδελφος και πάνω απ΄όλα φίλη μιλάει για στι��μές, για στιγμές που αγαπάμε, για στιγμές που πονάμε, για στιγμές που παλεύουμε. Ξέρει τι λέει, ξέρει τι γράφει, αξίζει να το διαβάσετε» λέει ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR, κ. Τσιακανίκας.

«Η Σονάτα των στιγμών είναι κομμάτι ζωής, το οποίο συνήθως δεν συζητάμε εύκολα, το συζητάμε μόνο κρυφά με τους κολλητούς και τις παρέες μας» δήλωσε ο Σπύρος Χαριτάτος.

Ένα σύγχρονο ανάγνωσμα με ανατρεπτική πλοκή μας καλεί να ταξιδέψουμε στις σελίδες του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top