Το εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέσα από τα μάτια των εργαζομένων

Η πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας εγκαινιάζεται στις 7 Νοεμβρίου

Το εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέσα από τα μάτια των εργαζομένων

Μια πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας εγκαινιάζεται την προσεχή Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου (στις 19.00), στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), κάνοντας «ζουμ» στην καθημερινότητα των 1.200 ατόμων που εργάζονται καθημερινά στο εργοτάξιο του ΚΠΙΣΝ και οι οποίοι συμβάλλουν στην άρτια ολοκλήρωση του έργου.

Κεντρικός σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιάσει το «πρόσωπο» και τον πολυμορφικό χαρακτήρα του εργοταξίου του ΚΠΙΣΝ μέσα από τα μάτια των εργαζομένων του, οι οποίοι κλήθηκαν, με τη χρήση φωτογραφικών μηχανών ή του κινητού τους, να φωτογραφίσουν τον χώρο του εργοταξίου, τα κτίσματα του έργου και τον περιβάλλοντα χώρο, αποτυπώνοντας στιγμές από τη ζωή του εργοταξίου του ΚΠΙΣΝ, αλλά και από τη ζωή τους μέσα σε αυτό.

Oι εργαζόμενοι παρακολούθησαν σεμινάριο φωτογραφίας από τον φωτογράφο και δάσκαλο φωτογραφίας Πλάτωνα Ριβέλλη, ο οποίος έχει αναλάβει και την επιμέλεια της έκθεσης.

Μέσω των 48 φωτογραφιών, οι εργαζόμενοι του ΚΠΙΣΝ διηγούνται την ιστορία του αεικίνητου αυτού εργοταξίου, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να «εισέλθει» στον χώρο όπου το ΚΠΙΣΝ παίρνει καθημερινά σάρκα και οστά.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων του Κέντρου Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ με τίτλο «Ακτίνες Δράσης- Σημεία Επαφής», και θα διαρκέσει έως και τις 20 Νοεμβρίου.

Τα εγκαίνια τις έκθεσης έχουν προγραμματιστεί για αυτή την Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου, στις 19.00, στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στοιχεία επικοινωνίας Κέντρου Επισκεπτών:

Τηλ: 210 8778396-8

Κέντρο Επισκεπτών - Πεζογέφυρα Εσπλανάδας, Εργοτάξιο ΚΠΙΣΝ, Καλλιθέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top