Ο άλλος & ο εαυτός μου, performance στον χώρο «Του Ονείρου»

Στις 19 Οκτωβρίου

Μετά το ταξίδι με την αμαξοστοιχία του Τρένου στο Ρουφ-Φεστιβάλ «Τα 12 Κουπέ», η performance «Ο άλλος & ο εαυτός μου» παρουσιάζεται στις 19 Οκτώβρη σ΄έναν νέο χώρο στο Κουκάκι (Βεϊκου 84).

Μεσάνυχτα. Η πόλη ησυχάζει και οι ανθρώπινες αντιστάσεις πέφτουν. Μία ιστορία ξεκινά. Η ιστορία σου… η ιστορία μου. Βαθύ όνειρο ή ζωή; Όλη η διαδρομή της ζωής μέσα από ιστορίες που τη σηματοδοτούν, γραμμένες σε ένα ημερολόγιο πάνω στον εαυτό μας ή ως καθρέφτης στον “άλλον”. Τελικά το χαμόγελο και το δάκρυ μας είναι από το ίδιο υλικό φτιαγμένα. Πώς είναι το νήμα της ζωής μας που μας συνδέει με ανθρώπους, ιδέες και ανάγκες;

Δύο ηθοποιοί ψάχνουν μέσα από προσωπικές διαδικασίες να βρουν τον "άλλο / εαυτό τους"... Ένα ημερολόγιο εμφανίζεται δηλώνοντας τη μοναξιά, τις ανάγκες, τις αναζητ��σεις τους. Αλληλοσυμπληρώνουν τα βιώματα τους θέτοντας ερωτήσεις στο κοινό από σκέψεις που όλοι έχουμε κάνει. Στίχοι μεγάλων ποιητών συναντάνε τις ίδιες σκέψεις. Βιωματικές λειτουργίες που συνδέονται με την ιστορία δυο ανθρώπων που ψάχνουν την έννοια της ζωής μέσα από την αγάπη. Μια performance διαδραστική με το κοινό που θέτει ερωτήσεις για προσωπική αναζήτηση και ταύτιση με τους εαυτούς τους.

Σύλληψη – Ερμηνεία: Βικτώρια Γόμπου, Άννα Μαρία Πασχάλη

Διάρκεια: 30 λεπτά

Χώρος: «Του ονείρου» Βεϊκου 84 Κουκάκι

Πληροφορίες: Τηλ. 6934662900

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top