Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μιλά στο STAR για το αφιέρωμα στον Β. Τσιτσάνη!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μιλά στο STAR για το αφιέρωμα στον Β. Τσιτσάνη!

​Στις 18 Ιανουαρίου 2015 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την γέννηση του μεγάλου Έλληνα δημιουργού, του Βασίλη Τσιτσάνη, και 30 χρόνια από τον θάνατό του. Λίγους μήνες πριν από την επέτειο αυτή, την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014, η Ελευθερία Αρβανιτάκη παρουσιάζει στο Ηρώδειο ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με επιλεγμένα τραγούδια από το πλούσιο έργο του εστιάζοντας σε αυτά που έχουν ερμηνεύσει κυρίως γυναίκες.

Με τίτλο «Τί σήμερα, τί αύριο, τί τώρα» και με τη συνοδεία εκλεκτών μουσικών θα σκύψει πάνω στο τεράστιο έργο του και θα φωτίσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη με την ερμηνεία της τραγούδια που έχουν μείνει κλασικά και συγκαταλέγονται στα αριστουργήματα του ελληνικού μουσικού πολιτισμού.

Μαζί της θα είναι ο συνθέτης και δημιουργός Σταμάτης Κραουνάκης που θα προσεγγίσει τον Τσιτσάνη με τον δικό του τρόπο ενώ το ίδιο βράδυ θα συναντηθούν ξανά επί σκηνής η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Οπισθοδρομική Κομπανία, για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, εξασφαλίζοντας στο κοινό μια σπάνια καλλιτεχνική έκπληξη.

«Για μένα είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη ευτυχία και από τις πρόβες κιόλας υπάρχει μεγάλη αναμονή για αυτή την συνάντηση!» είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη καλεσμένη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει μυστικό, δεν υπάρχει συνταγή για την επιτυχία και την διαχρονικότητα ενός καλλιτέχνη. Εγώ αυτό που έκανα και έκαναν όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες που θαυμάζω… είναι πίστη για αυτό που κάνεις, είναι θάρρος, θυσίες, αφοσίωση, πάθος και πόθος».

Ακόμα η σπουδαία ερμηνεύτρια είπε για τη διάρκει�� των χρόνων στη μουσική ότι: «Με τα χρόνια θες να το κάνεις λίγο διαφορετικά… Θέλεις να παίρνεις πιο βαθιές ανάσες. Οι αποχές όπως και οι παύσεις στη μουσική είναι εξίσου σημαντικές από την δραστηριότητα. Και να κάνεις πράματα τα οποία δεν άπτονται μιας επικαιρότητας, να εμφανίζεσαι λίγο πιο σπάνια!».

Επίσης πρόσθεσε ότι δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική: «Θεωρώ ότι χρειάζονται πολλές γνώσεις, μεγάλη σοβαρότητα και μεγάλη αφοσίωση, διότι τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε ευτυχίσει από τους πολιτικούς μας και ιδίως από το αίσθημα της ευθύνης. Είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος. Νομίζω επίσης ότι οι πολιτικοί είναι και μιας ειδικής ψυχολογίας και εγώ αυτήν δεν την διαθέτω!»

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top