Μίλτος Πασχαλίδης: «Την φιλία μεταξύ ανδρών την έχω ψηλά στην ιεραρχία των ανθρώπινων σχέσεων»

Τι είπε για τον Δημήτρη Μητροπάνο;

Μίλτος Πασχαλίδης: «Την φιλία μεταξύ ανδρών την έχω ψηλά στην ιεραρχία των ανθρώπινων σχέσεων»

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στις 27 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στον Κήπο του Μεγάρου, σε μια μουσική παράσταση που φέρει τη δική της συγκινητική ιστορία. Η παράσταση έχει τίτλο: «Αυτοί μου λείπουν πιο πολύ»!

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός παραχώρησε συνέντευξη σ��ο ogdoo.gr και μίλησε για την φιλία. Αρχικά ρωτήθηκε για το αν κάποια φιλία τον έχει απογοητεύσει: «Φυσικά μ’ έχει απογοητεύσει. Πιθανόν να έχω απογοητεύσει κι εγώ. Δε μπορώ να πω ότι σε όλες μου τις σχέσεις υπήρξα υπόδειγμα φιλίας. Μπορεί να έχω απογοητεύσει κάποιους, όπως με έχουν απογοητεύσει. Αλλά, γενικά τη φιλία μεταξύ ανδρών την έχω πολύ ψηλά στην ιεραρχία των ανθρώπινων σχέσεων».

Με τον Δημήτρη Μητροπάνο ήταν φίλοι; «Δεν ήμασταν, με την έννοια ότι δεν κάναμε παρέα. Αλλά είχαμε βαθιά αγάπη κι εκτίμηση ο ένας για τον άλλο. Δεν είχαμε καθημερινότητα, όπως είχα με τον Άλκη (Αλκαίο), ας πούμε, που μιλάγαμε δυο φορές την εβδομάδα ή βρισκόμασταν μια φορά το μήνα ή μια φορά στις δεκαπέντε… Και τηρουμένων των αναλογιών αυτό ήταν και πολύ για τον Άλκη που δεν έβγαινε απ’ το σπίτι. Με τον Μητροπάνο, δυνητικά θα μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι».

Κλείνοντας, ο Μίλτος Πασχαλίδης είπε πως μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ ανδρών, αλλά δεν γνωρίζει αν συμβαίνει το ίδιο και με τις γυναίκες: «Μεταξύ ανδρών μπορεί! Τώρα μεταξύ γυναικών δε ξέρω! Είσαστε πιο ανταγωνιστικά όντα, πιο συγκρουσιακά… Εμείς είμαστε λιγότερο. Αν γλιτώσεις από τον ανταγωνισμό εντός σου, αν το νικήσεις αυτό, οι σχέσεις στη δουλειά μας είναι πολύ εύκολες. Και σε όλες τις δουλειές, ισχύει αυτό βέβαια, απλά στη δική μας είναι λίγο πιο οξυμένα τα πράγματα, λόγω της προβολής. Παρ’ όλα αυτά, εγώ έχω φίλους από τον εργασιακό μου χώρο. Άντρες!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top