Γιώργος Νταλάρας στο STAR: Θα επιβιώσουμε αν αντιμετωπίσουμε την κρίση με ψυχραιμία

«Έχει πληγεί η δημοκρατία», είπε ο τραγουδιστής

Γιώργος Νταλάρας στο STAR: Θα επιβιώσουμε αν αντιμετωπίσουμε την κρίση με ψυχραιμία

Καλεσμένος στην εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου στο STAR ήταν το πρωί της Τετάρτης (24/9), ο Γιώργος Νταλάρας ο οποίος μίλησε για την Αμφίπολη, την οικονομική κρίση αλλά και την πολιτική

Αναφερόμενος στην Αμφίπολη είπε: «Βλέποντας το θόρυβο, ο οποίος θόρυβος “φλουτάρ��ι” το γεγονός… δεν το αφήνει να εστιάσουμε σωστά. Δεν διαβάζω τίποτα από τις ειδήσεις που βγαίνουνε και περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δω τι ακριβώς συμβαίνει».

Όταν ρωτήθηκε για το ποιοι βλέπει ότι θα είναι αυτοί που θα… παίξουν μπάλα το επόμενο χρονικό διάστημα και αν αλλάζουν τα πράγματα απάντησε: «Βέβαια, αλλάζουν τα πράγματα. Μετά από μία τρομακτική περίοδο για τον τόπο μας αρχίζουν τα πράγματα να διαφαίνονται. Ο κόσμος σιγά σιγά πηγαίνει όλο και πιο κοντά στις αιτίες που δημιούργησαν το πρόβλημα. Νιώθει βάρος στις πλάτες του».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Νομίζω το χάος και η σύγχυση που έφερε η απότομη κατάρρευση της οικονομίας δημιούργησε μια ατμόσφαιρα τρέλας στον πολιτικό κόσμο. Και αυτός ο κόσμος έχασε πολλές φορές τη σκυτάλη, την αξιοπρέπεια του, λειτούργησε και έδρασε με τρόπο αρνητικό για τη χώρα, Νομίζω ότι χρειάζεται ψυχραιμία από την πλευρά του κόσμου. Είδαμε περιστατικά που ο κόσμος έχασε την ψυχραιμία του και άλλα τα δικαιολογούμε και άλλα όχι και επειδή οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας έχουν περάσει χειρότερα, πιστεύω ότι θα επιβιώσουμε… Έχει πληγεί η δημοκρατία. Δείτε για παράδειγμα την Βουλή….»

Δείτε το παραπάνω βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top