Γέλιο, θέατρο και μουσική δίπλα στο κύμα!

«Φεστιβάλ Θάλασσας», από τις 9 Ιουλίου, στη Χαλκιδική

Με το παιδικό μιούζικαλ του Τάσου Ιωαννίδη, «Λάχανα Και Χάχανα», ανοίγει στις 9 Ιουλίου την αυλαία του το φετινό «Φεστιβάλ Θάλασσας», στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, με προτάσεις για μικρούς και μεγάλους!

Οι εκδηλώσεις, με έμφαση στην κωμωδία και την μουσική, γίνονται στο αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών, με ατού το ειδυλλιακό τοπίο, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σκηνοθετεί Μποστ και ενσαρκώνει τη Μαρία Πενταγιώτισσα, στην ομώνυμη κωμωδία που ανεβαίνει στις 12 Ιουλίου, με πρωταγηωνιστές τους Δ. Παπαδήμα και Θ. Βισκαδουράκη. Γ. Κιμούλης και Δ. Πιατάς παρουσιάζουν στις 15 Ιουλίου τις «Θεσμοφοριάζουσες», ενώ στις 18 του μήνα παίρνουν την σκυτάλη οι Ε. Ράντου, Π. Δαδακαρίδης και Ο. Αυγουστίδης με την παράσταση «Ο Κατάδικός Μου» και στις 23 το ελληνικό «Hangover IV – Τα παρτάλια» υπόσχεται πολύ γέλιο.

Στις 26 Ιουλίου, Κ. Δανδαλουάκη και Τ. Χαλκιάς παρουσιάζουν το «Μάντεψε Ποιος Θα Πεθάνει Απόψε», στις 28 Ιουλίου μικροί και μεγάλοι θα παρασυρθούν στις περιπέτειες του Χάνσελ και της Γκρέτελ, ενώ στις 9 Αυγούστου επιστρέφει ο «Caveman» με τον Β. Κυριακίδη και στις 12 Αυγούστου του Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει τους «Βατράχους» του Αριστοφάνη.

Στις 16 Αυγούστου παρουσιάζεται το «Διαζύγιο» με τους Δ. Ματσούκα, Μ. Σολωμού, Ι. Μαρινάκη και Τ. Δημητρίου, στις 19 Αυγούστου ανεβαίνει η κωμωδία «ωχ... Ηλέκτρα» του Α. Καλλίτση, ενώ με γέλιο θα πέσει και η αυλαία της διοργάνωσης, στις 23 Αυγούστου, με την κωμωδία των Α. Ρήγα και Δ. Αποστόλου «Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη».

Το μουσικό μέρος της διοργάνωσης περιλαμβάνει συναυλία της Ν. Θεοδωρίδου με λαϊκά στις 20 Ιουλίου, του Στ. Ξαρχάκου τη μουσική παράσταση «Μάνα μου Ελλάς» στις 2 Αυγούστου, τους Μ. Φραγκούλη και Ε. Πασπαλά στη μουσική παράσταση «Η αγάπη θέλει δύο» στις 10 Αυγούστου και τον Μ. Χατζηγιάννη στις 13 Αυγούστου.