«Ένα τραγούδι για την Κεφαλονιά» θα πουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής

Μελίνα Ασλανίδου: «Μακάρι να ήμασταν εκεί κάθε μέρα!»

 «Ένα τραγούδι για την Κεφαλονιά» θα πουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής

​«Ένα τραγούδι για την Κεφαλονιά» θα πουν στις 18 και 19 Μαρτίου, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, σε δυο συναυλίες αλληλεγγύης, στο Θέατρο Badminton.

έσοδα, θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους, με σκοπό την αποκατάσταση του Γηροκομείου της περιοχής.

Οι συναυλίες, διοργανώνονται από τον «Βημα Fm», και συνολικά θα συμμετέχουν οι εξής 27 καλλιτέχνες:

Χάρις Αλεξίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερια, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας Σαββέρια Μαριολά, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μπάμπης Στόκας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαρία Φαραντούρη, σε καλλιτεχνική διεύθυνση, Θάνου Μικρούτσικου.

Για τη συμμετοχή της στη συναυλία αλληλεγγύης, μίλησε και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις της με το «Voice» και το τραγούδι, είπε αμέσως το «ναι»:

«Χαίρομαι πάρα πολύ για την πρωτοβουλία αυτή. Οι συνάνθρωποι μας, μας έχουν ανάγκη. Το να πούμε ένα-δυο τραγούδια γι΄αυτούς, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε εκεί και να τους συμπαραστεκόμαστε καθημερινά στα πολύ δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουν» είπε η Μελίνα Ασλανίδου.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO TI ΔΗΛΩΣΕ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top