Εντυπωσίασε στην παγκόσμια πρεμιέρα του στο Βερολίνο «Το Μικρό Ψάρι»!

"Γοήτευσε" τα φλας η Πόπη Τσαπανίδου!

Εντυπωσίασε στην παγκόσμια πρεμιέρα του στο Βερολίνο «Το Μικρό Ψάρι»!

​Όλα τα φώτα του φημισμένου κινηματογραφικού φεστιβάλ του Βερολίνου είναι στην ελληνική ταινία «Το Μικρό Ψάρι». Στην παγκόσμια πρεμιέρα του το έργο εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς και πολλοί μιλάνε ακόμα και για την κατάκτηση κάποιου βραβείου.

Στο κόκκινο χαλί που βρέθηκε ο φιλέλληνας Τζορτζ Κλούνεϊ, η εντυπωσιακή Ούμα Θέρμαν, ο εκκεντρικός Σάια Λε Μπεφ και η κλασική αξία Κατρίν Ντενέβ περπάτησαν και οι συντελεστές της ελληνικής ταινίας «Το Μικρό Ψάρι…».

Το φιλμ είναι η μόνη ελληνική συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Βερολίνου.

Η ελληνική απόβαση στην Berlinale είχε πόζες, χαμόγελα, ελπίδες αλλά και ουσία αφού η παγκόσμια πρεμιέρα του έργου κέρδισε τους ανθρώπους του κινηματογράφου…
Τα φλας άστραψαν για τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη, τους ηθοποιούς Βίκυ Παπαδοπούλου, Βαγγέλη Μουρίκη, Πέτρο Ζερβό αλλά και την δική μας Πόπη Τσαπανίδου!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Star άφησε για λίγο την πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και συμμετέχει στο φιλμ με έναν χαρακτηριστικό ρόλο.

«Το Μικρό Ψάρι» βρίσκεται στα… βαθιά νερά της κινηματογραφικής βιομηχανίας και όχι μόνο κολυμπάει αλλά φαίνεται πως παίζει δυνατά για κάποια διάκριση!

Η κρίση φαίνεται πως δεν βάζει φρένο στον νέο ελληνικό κινηματογράφο. Οι δημιουργοί με τις «βαλίτσες» τους γεμάτες έμπνευση και όραμα «ταξιδεύουν» στον κόσμο μια Ελλάδα που όταν θέλει… μπορεί!

Το φιλμ «Το Μικρό Ψάρι» θα προβάλλεται από τις 27 Μαρτίου και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top