ΔΕΙΤΕ τον Γιώργο και την Άννα Ντα��άρα στην πρεμιέρα του «Επιστάτη»!

Ποιοι άλλοι παρακολούθησαν τον Γιώργο Κιμούλη;

ΔΕΙΤΕ τον Γιώργο και την Άννα Νταλάρα στην πρεμιέρα του «Επιστάτη»!

​Την επίσημη πρεμιέρα του έκανε το βράδυ που μας πέρασε «Ο Επιστάτης» του Νομπελίστα συγγραφέα Χάρολντ Πίντερ, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη, στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

0265_GIORGOS_KIMOYLIS_GIORGOS_XRANIOTIS_1122014.jpg

0253_GIORGOS_KIMOYLIS_1122014.jpg
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον Γιώργο Κιμούλη στον ρόλο του επιστάτη, μεταξύ αυτών ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα, η Νόνικα Γαληνέα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο ��λέκος Συσσοβίτης, ο Γιάννης Στάνκογλου κ.ά

0427_SISOVITIS_XRANIOTIS_LAGOYTIS_GEORGAKIS_1122014.jpg

0437_KONSTANTINOS_MARKOYLAKIS_NONIKA_GALINEA_1122014.jpg

«Ο Επιστάτης» γράφτηκε 1951 και είναι το έργο που έκανε διάσημο τον Πίντερ στην Αγγλία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρουσιάστηκε στις 27 Απριλίου 1960 στο Arts Theatre London και ένα μήνα αργότερα μεταφέρθηκε στο Duchess όπου έδωσε 444 παραστάσεις. Έχει παρουσιαστεί σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου κι έχει παιχτεί στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Στην Ελλάδα παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το 1965 από το Θέατρο Τέχνης σε σκηνοθεσία Κάρολου Κουν.

2459_GIORGOS_ANNA_NTALARA_11022014.jpg
Στην υπόθεση του έργου, ένας άστεγος μεσήλικας βρίσκει καταφύγιο σε ένα ακατάστατο δωμάτιο ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού. Πρόκειται για την εισβολή ενός παρείσακτου σε ένα χώρο που τον διεκδικούν δύο αδέλφια. Ο ένας, ο Άστον, ζει σε μια συναισθηματική απομόνωση, μαστορεύοντας τις διάφορες μηχανές του και κάνοντας όνειρα ότι θα φτιάξει στην αυλή ένα υπόστεγο. Ο άλλος, ο Μικ με επιχειρηματικές ανησυχίες μοιάζει πολυάσχολος αλλά, κατά βάση ζει σε ένα δικό του εφιαλτικό κόσμο. Ο άστεγος δέχεται την δουλειά του Επιστάτη που του π��οσφέρουν τα δύο αδέλφια, χωριστά ο καθένας, χωρίς όμως να εμπιστεύεται κανέναν. Μισεί τους ξένους, φοβάται και κρατάει σε απόσταση τα δύο αδέλφια και νοιώθει να απειλείται ακόμη και μέσα από την προσφορά και υπονομεύει τη σχέση και των δύο αδελφών προς ίδιον όφελος. Μέσα από τις ταραγμένες σχέσεις τριών προσώπων, ο Πίντερ σχολιάζει καυστικά τα πολλαπλά πρόσωπα της εξουσίας, τους κοινωνικούς κανόνες αλλά και τις απέλπιδες προσπάθειες του ανθρώπου να συμβιώσει και να συνυπάρξει αρμονικά.

Συντελεστές:
Μετάφραση – σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ
Σκηνικά – κοστούμια: ΜΑΙΡΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ
Φωτισμοί: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ
Μακιγιάζ: ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ
Βοηθός σκηνοθέτη: ΑΜΑΛΙΑ ΝΙΝΟΥ
Βοηθός σκηνογράφου: ΒΑΣΙΑ ΒΑΠΟΡΙΔΟΥ
Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Γιώργος Χρανιώτης, Νίκος Γεωργάκης.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:
Τετάρτη 20:00
Πέμπτη 21:00
Παρασκευή 21:00 (λαϊκή)
Σάββατο 21:00
Κυριακή 20:00
Τιμές Εισιτηρίων:
Πλατεία: 20€, Εξώστης: 18€, Λαϊκή: 17€, Φοιτητικό:15€, Ανέργων: 10€ (Αγορά μόνο από το ταμείο του Παλλάς και το ταμείο του θεάτρου)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top