Γ. Κιμούλης: «Η αριθμολαγνεία θα μας καταστρέψει.Οι άνθρωποι σήμερα είναι μια θέση σ’ένα excel»

Τι είπε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης για την κατάσταση στη χώρα μας;

​Για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σε οικονομικό αλλά κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης.

«Δημιουργείται αυτή η αντιφατική φράση ότι η οικονομία πηγαίνει καλά αλλά οι πολίτες υποφέρουν. Από τη στιγμή που σταματάμε τη συζήτηση στα ποσοστά της ανεργίας, ξεχνάμε ότι υπάρχουν άνεργοι» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Η αριθμολαγνεία θα μας καταστρέψει. Όταν λένε 25% ανεργία, είναι ένας αριθμός. Άνεργος είναι όμως ο Παναγιώτης, ο Κώστας, η οικογένειά του. Αυτό έχει ξεχαστεί εντελώς, έχει αποκτήσει ο άνθρωπος απλώς και μόνο μία θέση μέσα σε ένα excel και αυτό είναι τραγικό για όλη την ανθρωπότητα».

Τέλος, ο δημοφιλής ηθοποιός τόνισε: «Ο Έλληνας δεν έχει την πίστη ότι η πολιτική μπορεί να αλλάξει το 24ωρο του. Περιμένουμε την επιστροφή των πολιτών στην πολιτική, γιατί η πολιτική δεν ανήκει σε αυτούς που την ασκούν. Η πολιτική πάνω απ' όλα ανήκει στους πολίτες. Αυτοί που την ασκούν είναι εντολοδόχοι των πολιτών. Αν δεν επιστρέψουν οι πολίτες στην πολιτική, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει η παραμικρή αλλαγή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top