Τρίμηνη παράταση ζωής για το θέατρο «Βικτώρια»-Αποφεύγει το λουκέτο προσωρινά

Με πρωτοβουλία του ηθοποιού Σπύρου Πούλη

Τρίμηνη παράταση παίρνει το θέατρο «Βικτώρια», μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για το οριστικό κλείσιμο του.

Το «λουκέτο» που ήταν να μπει στο θέατρο, κινητοποίησε τους εκπροσώπους του θεατρικού χώρου, με αποτέλεσμα να του δώσουν μια προσωρινή ανάσα ζωής.

Με πρωτοβουλία του ηθοποιού Σπύρου Πούλη, (μαθητή του Γιώργου Θεοδοσιάδη που ίδρυσε το θέατρο «Βικτώρια»), οι παραγωγοί της παράστασης «Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης» αποφάσισαν, πριν την προγραμματισμένη περιοδεία τους σε Θεσσαλονίκη και Αυστραλία, να κάνουν μια τρίμηνη στάση στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου «Βικτώρια».

Την κίνηση αυτή, επιδοκίμασε ο Δημήτρης Κομνηνός, καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, λέγοντας:

«Η κίνηση αυτή είναι απ’ αυτές που τιμούν τον χώρο μας και χαρακτηρίζουν το ήθος του πολιτισμού που θα έπρεπε να θεωρούμε αυτονόητο ενώ δεν είναι. Ελπίζω αυτή η τρίμηνη παράταση ζωής που τόσο γενναιόδωρα προσφέρθηκε στο θέατρο “Βικτώρια”, να δώσει και την ανάσα που χρειάζεται για να κάνει μια καινούρια αρχή. Πράγμα που, μέχρι σήμερα και πριν τη συνεργασία αυτή, ήταν αδύνατο».

*«Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης», σε διασκευή και σκηνοθεσία των Ρέππα και Παπαθανασίου, θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου, μετά την ολοκλήρωση της παράστασης «Γελώντας άγρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top