«Ο Βίτα και η Μίνη κυνηγούν μια βιταμίνη» πηγαίνουν θέατρο! Πρεμιέρα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Το παιδικό βιβλίο της Κατερίνας Μανανεδάκη που έγινε best seller

«Ο Βίτα και η Μίνη κυνηγούν μια βιταμίνη» πηγαίνουν θέατρο! Πρεμιέρα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11:00 το πρωί, η μεταφορά του παιδικού βιβλίου, που έγινε μπεστ σέλερ «Ο Βίτα και η Μίνη κυνηγούν μια βιταμίνη» στο Θέατρο Αμιράλ.

Το βιβλίο είναι της Κατερίνας Μανανεδάκη και η παράσταση φιλοξενείται από τις θεατρικές επιχειρήσεις Λιβαδά, με την υποστήριξη του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται για το κοινό κάθε Κυριακή στις 11:00 πμ και 3:00 μμ.

Ένα έργο που θα ξετρελάνει τους μικρούς με την ζωντάνια των πρωταγωνιστών επί σκηνής ενώ παράλληλα θα τους δώσει ένα εκπαιδευτικό μάθημα για τις καλές και κακές διατροφικές συνήθειες.

Ένα όμορφο, μα ζωηρό αγόρι και ένα γλυκό, μα ατακτούλικο κορίτσι, μπλέκουν σε μια περιπέτεια, με την κυρία Καλή Υγεία να θέλει να τους προστατεύσει αλλά και να τους θωρακίσει από ανεπιθύμητους εισβολείς και την κυρία Κακή Διατροφή να προσπαθεί να τους παρασύρει σε… συνήθειες κακές, που φέρνουν χίλιες δύο συμφορές!

Την παράσταση σκηνοθετεί η Νανά Νικολάου και την εμπλουτίζει με τη μουσική του ο Κωνσταντίνος Παγιάτης. Οι χορογραφίες είναι της Χριστιάνας Κουλιζάκη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του ��ωνσταντίνου Ζαμάνη, οι φωτισμοί της Μελίνας Μάσχα.

Πρωταγωνιστούν ο Αλέξανδρος Αμερικάνος, η Ηλιάννα Έμμα, η Ελευθερία Ευθυμιάτου, ο Στέλιος Κέλερης, ο Γιάννης Μίνως και η Ειρήνη Μπαριτάκη που υποδύονται συνολικά 13 ρόλους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top