Ο Jeremy Irons εξομολογείται στο STAR: "Δεν νιώθω ότι είμαι ο τέλειος πατέρας"

ΔΕΙΤΕ την πρεμιέρα της ταινίας του "Το νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα"

Ο Jeremy Irons εξομολογείται στο STAR: "Δεν νιώθω ότι είμαι ο τέλειος πατέρας"

Άρωμα… Χόλιγουντ στην Ελλάδα! Ο Τζέρεμι Αιρονς, όπως σας γράψαμε από το star.gr, βρέθηκε στην χώρα μας με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του «Το νυχτερινό τρένο για την Λισαβόνα».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν ήταν μόνος, τον συνόδευε η γυναίκα του επίσης ηθοποιός, Σάρα Κιουζακ αλλά και ο σκηνοθέτης της ταινίας του Μπιλι Ογκουστ.
12073153272281_BILLE_AUGUST_JEREMY_IRONS_SINEAD_CUSACK_2092013.jpg
Οικοδέσποινα της ξεχωριστής αυτής βραδιάς η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ κύριο θέμα στη συζήτηση τους ο τρόπο προώθησης του ελληνικού τουρισμού με όχημα την έβδομη τέχνη.

3435197812297_OLGA_KEFALOGIANI_JEREMY_IRONS_2092013.jpg
Η ταινία που πρωταγωνιστεί ο Αιρονς κέρδισε τους τυχερούς σινεφιλ που είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν. Αλλά και ο ίδιος εντυπωσίασε με τους αντιστάρ τρόπους του, φιλικός και οικείος μίλησε με όλους και υπέγραψε αυτόγραφα.

Ο Τζερεμι Αίρονς μίλησε αποκλειστικά στο Star


«Μου αρέσει το φαγητό στην Ελλάδα και να ταξιδεύω με το πλοίο στα νησιά… Έχετε υπέροχα νησιά και καταπληκτικό καιρό» είπε.

O επιτυχημένος ηθοποιός είναι το ίδιο επιτυχημένος και στον ρόλο του πατέρα; Η απάντηση του στο Star εξομολογητική και αποκαλυπτική…

«Όχι δεν είμαι τόσο καλός, θα ήθελα περισσότερα παιδιά αλλά είμαι τυχερός που έχω δυο υγιή αγόρια. Όμως πάντα ονειρευόμουνα μια μεγαλύτερη οικογένεια και ήθελα να είμαι πιο πολύ στην ζωή τους. Δεν νιώθω ότι είμαι ο τέλειος πατέρας»

Ο Αιρονς ομολογεί αν και η καριέρα του είναι γεμάτη από βραβεία εκείνος δεν θα ήθελε γιος του να γίνει ηθοποιός.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που ένας από τους δυο γιους μου ενάντια στην συμβουλή, γιατί είναι πολύ δύσκολη η ζωή του ηθοποιού και μόνο λίγοι από μ��ς καταφέρνουμε να γίνουμε επιτυχημένοι. Το μόνο που θέλεις από τα παιδιά σου είναι να παθιαστούν με κάτι και να είναι ευτυχισμένα»

Το φιλμ «Το νυχτερινό τρένο για την Λισαβόνα» θα προβάλλεται από τις 3 Οκτωβρίου στη χώρα μας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top