Μasterclass διεύθυνσης ορχήστρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων

Είστε μαέστρος; Μην το χάσετε

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων προσφέρει στους νέους Έλληνες μαέστρους τη δυνατότητα συμμετοχής σε masterclass διεύθυνσης ορχήστρας με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 5 -11 Σεπτεμβρίου 2013, υπό τη διεύθυνση του διεθνούς φήμης αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου. Στο σεμινάριο δεν υπάρχουν δίδακτρα και η επιλογή των σπουδαστών που θα διευθύνουν στην τελική συναυλία θα γίνει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των προβών.

Τα έργα που θα μελετηθούν με την ορχήστρα είναι:
W.A.Mozart: Συμφωνία αρ.41
F.J.Haydn: Συμφωνία αρ.104
L.V.Beethoven: Συμφωνία αρ.7

Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να προετοιμάσει τουλάχιστον μία από τις παραπάνω συμφωνίες ολοκληρωμένη και προαιρετικά κάποια μέρη από τις υπόλοιπες.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν e-mail με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναλυτικό βιογραφικό και τα έργα που θα προετοιμάσουν στο michaliseconomou@gmail.com το αργότερο μέχρι 23 Αυγούστου 2013. Προαιρετικά μπορεί να αποσταλεί και διαδικτυακός σύνδεσμος (link) από πρόβα ή συναυλία στην οποία διευθύνουν.

Η λίστα των ενεργών μελών και το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν στις 26 Αυγούστου 2013.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2013 στο προαύλιο του Κέντρου Τεχνών του Δήμου Αθηναίων (Πάρκο Ελευθερίας) και θα είναι ανοιχτή στο κοινό όπως και όλα τα μαθήματα και οι πρόβες.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top