Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Αγαπώ ο,τι έχω περάσει. Τα λάθη και τις απροσεξίες μου»

Ποια είναι τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου της;

​Το δικό της φάρμακο στην κρίση που βιώνουμε, είναι η τέχνη για την Ελευθερία Αρβανιτάκη, η οποία νιώθει ευγνώμων για όλα όσα της έχει φέρει η ζωή μέχρι σήμερα:

«O καλλιτέχνης δεν υπάρχει χωρίς το κοινό, και είμαι πολύ ευτυχισμένη που αντέχει τόσα χρόνια η αγάπη του κόσμου. Ευχαριστώ που έχω συντροφιά αυτή την τέχνη και αυτό το κοινό. Ευχαριστώ που αυτές τις δύσκολες μέρες, υπάρχει τέχνη να μας δίνει δύναμη και να μας παρηγορεί. Να μας βάζει να σκεφτούμε και να μας προτείνει ένα τρόπο να ανταποκρινόμαστε στις σημερινές δυσκολίες».

Μάλιστα όπως λέει, δεν είμαστε μόνοι στην κρίση:

«Αυτό που ζούμε δεν το ζούμε πια μόνοι, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Δεν ξέρω καν αν έχει επιστροφή. Αισθάνομαι πολλές φορές πως είμαστε δίπλα σε ένα μεγάλο κίνδυνο. Είτε αυτός λέγεται οικονομικός, είτε απώλεια συνείδησης».

Τι την ανησυχεί; «Με ανησυχεί η απογοήτευση που γεννάει η εποχή, και το φταίξιμο που ρίχνουνε στις γεννιές που περάσανε. Μέσα σε αυτές είμαι κι εγώ».

Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν με την ΕΡΤ, λέει:

��Η ΕΡΤ είναι η αρχή του παγόβουνου. Ας προετοιμαστούμε».

Μιλώντας για τη ζωή της μέχρι σήμερα, λέει πως δεν θα άλλαζε τίποτα:

«Αγαπάω ο,τι έχω περάσει μέχρι στιγμής. Τα λάθη, και τις απροσεξίες και τις επιτυχίες, όλα!»

Από πού αντλεί ισορροπία; «Ισορροπία αντλώ από την καθημερινότητα, από την προσωπική μου ζωή, από την τέχνη, από συναντήσεις με πολύ σημαντικούς ανθρώπους που αντλώ από αυτούς!»

Μάλιστα, παραδέχεται πως η οικογένεια της είναι αυστηροί κριτές:

«Η οικογένεια μου λέει τη γνώμη της, αλλά ευτυχώς δεν είναι πάντα πολύ αυστηρή».

Τέλος, μετά από 22 χρόνια γάμου με τον σύζυγο της, εξομολογείται πως μυστικά επιτυχίας στις σχέσεις… ΔΕΝ υπάρχουν:

«Δεν υπάρχουν μυστικά στις σχέσεις. Ο καθένας βάζει τις προτεραιότητες του, και πορεύεται. Υπάρχει διαρκής φροντίδα και δουλειά».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top