Θάνος Μικρούτσικος: «Δεν είμαι 66 ετών αλλά 18 με 48 χρόνια εμπειρίας».

Απόψε η συναυλία του «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι» στο Ηρώδειο

​Ένα σύνολο τραγουδιών από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα, με πολιτικό πρόσημο που έχουν λειτουργήσει διαχρονικά, θα παρουσιάσει ο Θάνος Μικρούτσικος απόψε στο Ηρώδειο, με τίτλο: «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι».
Μαζί του επί σκηνής θα είναι οι Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης και Ρίτα Αντωνοπούλου.
«Βιώνουμε μια βαρβαρότητα σήμερα, ανεξαρτήτως πο��ιτικών απόψεων. Εγώ αντιδρώ με τις συναυλίες μου και εμψυχώνομαι από την παρουσία του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Θάνος Μικρούτσικος και προσθέτει:
«Γράφω για ότι με καίει, είτε με καίει η μοναξιά μου, είτε με καίει ο έρωτας, η ερωτική απογοήτευση ή ερωτική επάρκεια, είτε με καίει αυτή η στιγμή αυτή η βία της εξουσίας απέναντι στην συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εργαζομένων, αυτό με ερεθίζει. Γίνονται κάποια στιγμή τραγούδι, δεν το προκαλώ όμως εγώ, το προκαλούν τα αισθήματα μου».
Σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ ο καλλιτέχνης εξέφρασε τη γνώμη του: «Δεν γίνεται 2.600 οικογένειες το ίδιο βράδυ να είναι στο δρόμο. Πέντε χιλιάδες παιδιά να μην έχουν γάλα την επόμενη μέρα, δεν γίνεται αυτό το πράγμα».
Τέλος, αναφέρεται στο πως νιώθει λέγοντας: «Έχω 4 παιδιά και ήδη 2 εγγόνια. Δεν είμαι 66 ετών αλλά 18 με 48 χρόνια εμπειρίας».
Ηρώδειο
Ώρα Έναρξης: 9 μ.μ
Είσοδος: € 40, 35, 25, 20, 15, 5