«Η ζωή που έλειπε»: Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα

Ποιοί επώνυμοι ήταν εκεί και τι παραδέχτηκαν ότι "τους λείπει";

«Η ζωή που έλειπε»: Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα

​Το νέο του βιβλίο παρουσίασε ο ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας με τίτλο «Η ζωή που έλειπε» και πλήθος επωνύμων βρέθηκαν το βράδυ που μας πέρασε στον πολυχώρο «Αθηναΐς».

7195_KROMIDAS_GAGAKI_ANDRIANOY_EFTHIMIADIS_DOYKA_05062013.jpg

«Η ιστορία του βιβλίου δείχνει πως η μοίρα μπορεί να αναδείξει έναν έρωτα που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, που δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια μετά από 70-80 χρόνια, μέσα από κάποιες άλλες ζωές, χωρίς να υπάρχει κάποια μετεμψύχωση…» είπε χαρακτηριστικά ο συγγραφέας.

7076_KOSTAS_KROMIDAS_05062013.jpg

Η αγάπη και ο έρωτας βρίσκουν πάντα το δρόμο, είναι αυτό που πραγματεύεται το βιβλίο. Δύο ιστορίες αγάπης και απόλυτου έρωτα, εμπνευσμένες από ένα αληθινό γεγονός που συνέβη την περίοδο της κατοχής. Μπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα, που συναντιούνται σήμερα και ερωτεύονται παράφορα, να συνεχίσουν τον έρωτα δυο ανθρώπων που έζησαν σχεδόν εβδομήντα χρόνια πριν; Τι είναι αυτό που συνδέει αυτές τις δύο ιστορίες; Και ��ώς αντιδρούν όταν όλα αποκαλύπτονται; Θα γίνει η αλήθεια αιτία να διαλυθεί μια μοναδική σχέση, ή θα ενώσει ακόμη πιο πολύ τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σήμερα να κληρονομούν άθελα τους τις τραγικές, αλλά γεμάτες έρωτα, ιστορίες των προγόνων τους; Συχνά η μοίρα κεντά το μέλλον των ανθρώπων κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν τους…

7125_KROMIDAS_GAGAKI_VRETOS_05062013.jpg

Στην παρουσίαση ήταν μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Ζέτα Δούκα, η Εύη Φραγκάκη, ο Ηλίας Βρεττός και ο Θανάσης Ευθυμιάδης ο οποίος παραδέχτηκε πως η ιστορία του βιβλίου του θυμίζει πολύ τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκε με τη γυναίκα του!

Δείτε το ρεπορτάζ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top