Αλέν Ντελόν : «Δεν έπαιξα το ρόλο του Χριστού και μου έχει μείνει απωθημένο»

Το Φεστιβάλ των Καννών τιμά το Γάλλο ηθοποιό για πρώτη φορά

Αλέν Ντελόν : «Δεν έπαιξα το ρόλο του Χριστού και μου έχει μείνει απωθημένο»
«Έναν ρόλο που θα ήθελα να έχω παίξει είναι ο Χριστός, αλλά δεν τα κατάφερα. Τώρα είναι λίγο αργά», δήλωσε ο 77χρονος Αλέν Ντελόν στην εφημερίδα Figaro, λίγο πριν από το αφιέρωμα που θα γίνει στο φεστιβάλ των Καννών προς τιμήν του για πρώτη φορά το Σάββατο 25 Μαΐου.
Επί δέκα χρόνια ο Ντελόν αγνοούσε το φεστιβάλ, το οποίο ουδέποτε τον βράβευσε, δηλώνει ενοχλημένος κυρίως που δεν τον προσκάλεσε, όπως τον Ζαν-Πολ Μπελμοντό, στους εορτασμούς για τα 50 χρόνια του θεσμού. Ωστόσο ο διάσημος ηθοποιός πήγε στις Κάννες το 2007, για τη γιορτή των 60 χρόνων με τα χιλιάδες πυροτεχνήματα.
alain-delon-romy-schneider.jpg
«Είμαι ευχαριστημένος που πηγαίνω στις Κάννες αν και δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να κάνω, μια ταινία που διαγωνίζεται. Διαφορετικά δεν με ενδιαφέρει» είπε στην εφημερίδα. Στις Κάννες το Σάββατο ο Αλέν Ντελόν ως επίτιμος προσκεκλημένος θα παρουσιάσει τη διασκευή του φιλμ "Γυμνοί στον Ήλιο" (Plein Soleil) του Ρενέ Κλεμάν, με τους Μορίς Ρονέ και Μαρί Λαφορέ, τη μεγάλου μήκους ταινία με την οποία άρχισε την καριέρα του.
Alain_Delon235133.jpg
Όταν ρωτήθηκε γιατί έφυγε ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ από τη Γαλλία, ο Ντελόν είπε: «Σίγουρα είχε τους λόγους του. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν να κάνουν το ίδιο και πολλοί που πήγαν στη Βρετανία. Κάτι που δεν μου αρέσει, ίσως, είναι ότι η πλευρά Πούτιν τού δίνει διαβατήριο. Αυτό είναι άλλο θέμα. Είναι περισσότερο μια προσβολή προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Ο Ντελόν έχει αποσυρθεί από την ηθοποιία και ζει στην ��λβετία.
alain-delon-20060223-110424.jpg
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top