Στις 8 Μαΐου η κηδεία του Λευτέρη Βογιατζή- Στο θέατρο της οδού Κυκλάδων η σορός του

Έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο

​Την προσεχή Τετάρτη στις 8 Μαΐου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο θεατράνθρωπο Λευτέρη Βογιατζή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών έπειτα από πολύχρονη μάχη του με την επάρατη νόσο, τη Μεγάλη Πέμπτη, όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr.

Η κηδεία θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο Α' νεκροταφείο, ενώ η σορός του σπουδαίου σκηνοθέτη και ηθοποιού θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την ίδια ημέρα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα στο θέατρο της οδού Κυκλάδων.

Με το χέρι στην καρδιά και βαθιά συγκινημένος, ο Λευτέρης Βογιατζής υποκλίθηκε τον Αύγουστο- μπροστά στο όρθιο κοινό της Επιδαύρου που χειροκροτούσε με ενθουσιασμό, θέρμη και ευγνωμοσύνη έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο θέατρο- μετά το τέλος της πρεμιέρας του Μολιερικού «Αμφιτρύωνα», που έμελλε να είναι και το τελευταίο έργο που σκηνοθέτησε.

Τον Απρίλιο θα επανερχόταν στη σκηνή του θεάτρου της οδού Κυκλάδων με το «Θερμοκήπιο» του Πίντερ, με ανανεωμένο καστ και τον ίδιο να ερμηνεύει τον ρόλο του Ρουτ. Η πρεμιέρα είχε προγραμματιστεί για τις 8 Απριλίου αλλά λόγω αδιαθεσίας του ηθοποιού ακυρώθηκαν οι παραστάσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top