Το όνομα αθλητή των Special Olympics πήρε το μικρό θέατρο στις Ράχες Στυλίδας

...και το όνομα αυτού «Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου»

Το όνομα αθλητή των Special Olympics πήρε το μικρό θέατρο στις Ράχες Στυλίδας
​Το μικρό θέατρο που βρίσκεται στην Παραλία Ραχών του Δήμου Στυλίδας απέκτησε το δικό του όνομα, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της 3ης Απριλίου 2013.
Και το όνομα αυτού… «Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου». Το όνομα προτάθηκε τιμής ένεκεν του αθλητή των Special Olympics, Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου, που κατάγεται από τις Ράχες και μετέφερε τη φλόγα από την περιοχή τον Ιούνιο του 2011.
Η σχετική πρόταση στο Δήμο:
«Τον Ιούνιο του 2011 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου ,η φλόγα των Special Olympics έκανε μια στάση στις Ράχες. Τη φλόγα μετέφερε ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου διακεκριμένος αθλητής των Special Olympics με καταγωγή από τις Ράχες. Ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου αθλητής των Special Olympics από το 1990 με πλούσια δράση (έχει πάρει μέρος σε 6 Παγκόσμιους Αγώνες αλλά και σε Ευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς).Από το 2000 έως το 2003 υπήρξε ο πρώτος Ευρωπαίος Παγκόσμιος Αγγελιοφόρος των Special Olympics μαζί με άλλους 11 από όλο τον κόσμο.
Το 2002 φιλοξενήθηκε στο Λευκό Οίκο από τον τότε Πρόεδρο των Η.Π.Α. Μπιλ Κλίντον στους αγώνες που συμμετείχε ως αθλητής της κολύμβησης και του μπόουλινγκ.Έχει λάβει 108 μετάλλια εκ των οποίων τα 82 χρυσά.Σε μία συγκινητική τελετή τον Ιούνιο του 2011 μετέφερε τη φλόγα των Special Olympics στις Ράχες στο μαρμάρινο θεατράκι δυτικά της ανάπλασης του λιμανιού.
Προτείνω να δοθεί στο μαρμάρινο θεατράκι το όνομα Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος ως ένδειξη ευγνωμοσύνης αλλά και σεβασμού στο διακεκριμένο αθλητή των Ραχών.Εκτός από την πινακίδα με το όνομα ,να τοποθετηθούν δύο ιστοί με σημαίες της Ελλάδος και των Special Olympics .Θα πρέπει τέλος να φωτιστεί και να συντηρηθεί ο χώρος καθώς υπάρχουν βανδαλισμοί (σπασμένα μάρμαρα,σκουπίδια,graffiti)
Ο Πρόεδρος Νικόλαος Λαϊνας»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top