Μπάμπης Στόκας: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Παντελίδη, απλά δεν είναι του γούστου μου»

Τι είπε για τη σύζυγο, την κόρη του και τους Πυξ Λαξ;

Μπάμπης Στόκας: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Παντελίδη, απλά δεν είναι του γούστου μου»
«Ολοκλήρωση σ’έναν άνθρωπο είναι τα παιδιά» δηλώνει ο Μπάμπης Στόκας και συμπληρώνει: «Ένα παιδί είναι ότι πιο όμορφο και ότι πιο τρομακτικό, γιατί το δικό σου αύριο δεν έχει τόση σημασία, αλλά όταν κάνεις ένα παιδί έχει»
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει μια κόρη 4 ετών , την Ιόλη, «κούκλα» όπως την χαρακτηρίζει, με τη σύζυγο του και δημοσιογράφο, Φωτεινή Ψυχίδου.
«Τα ετερώνυμα έλκονται όπως απεδείχθη» λέει για τη σχέση του με τη σύζυγο του και εξηγεί: «Εγώ είμαι γενικά σαν άνθρωπος κλειστός στον εαυτό μου, οι μουσικές που ακούω είναι περίεργες και η Φωτεινή είναι το άκρως αντίθετο». Για την ακρίβεια λέει: «Δε σταματάει να μιλάει, όπως όλες οι γυναίκες».
Το μέλος του θρυλικού συγκροτήματος των Πυξ Λαξ δεν διστάζει να σχολιάσει και την κατάσταση στη χώρα μας λέγοντας: «Όταν βάζεις ανθρώπους που το μόνο που κοιτάνε είναι το προσωπικό τους συμφέρον ��αι της οικογένειας τους, να εξουσιάσουν μια χώρα, αυτά συμβαίνουν. Είναι πια καιρός να βγει η αλήθεια».
Σχετικά με τη διάλυση του συγκροτήματος των Πυξ Λαξ που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, ο ίδιος είπε: «Είχαμε νιώσει ότι αρχίζουμε να κουράζουμε τον κόσμο και να κουραζόμαστε κι εμείς. Αποφασίσαμε να το σταματήσουμε όταν ήταν ακόμη ψηλά».
Τέλος, ο Μπάμπης Στόκας μίλησε για το "φαινόμενο" της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, τον Παντελή Παντελίδη λέγοντας: «Μια χαρά είναι το παιδί. Δεν έχω κανένα πρόβλημα επί προσωπικού, απλά δεν είναι του γούστου μου. Δεν ακούω αυτή τη μουσική αλλά δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για το παιδί αυτό».
Ο Μπάμης Στόκας παράλληλα με τις εμφανίσεις του στην επαρχία, εμφανίζεται στην Ακτή Πειραιώς με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Νίκο Ζιώγαλα, Λάκη Παπαδόπουλο και Johnny Βαβούρα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top