Ανδ.Μπάρκουλης: «Αν έφτασα εντελώς στον πάτο,στο τέλος μονάχα τα σκατά και οι φελλοί επιπλέουν»

Η σύλληψη του '70, η ζωή στην Αμερι��ή και η περούκα!

​Τα πρώτα δύο αποσπάσματα από την ανασκόπηση της συγκλονιστικής ζωής του Έλληνα ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, Ανδρέα Μπάρκουλη, κυκλοφορούν και σοκάρουν με τις άγνωστες πτυχές της ζωής του που βγαίνουν στη δημοσιότητα.
«Εγώ αυτά τα 3,17 γραμμάρια τα πλήρωσα ακριβά. Έφτασα εντελώς στο πάτο. Αλλά βγήκα καθαρός, ευπρεπής και μάγκας. Κι αν έφτασα εντελώς στον πάτο, να μην ξεχνάτε, πως στο τέλος μονάχα τα σκατά και οι φελλοί επιπλέουν» αναγράφεται χαρακτηριστικά στο βιβλίο που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Βενετία Μακρυνώρη, αναφερόμενος ο ίδιος στη σύλληψή του την δεκαετία του 1970.
Ακόμη μέσα στο βιβλίο περιγράφει τη ζωή του στην Αμερική αλλά και το συμβάν που τον έκανε να σταματήσει να φοράει περούκα .
«Η μετακίνησή μου στην Αμερική σηματοδότησε μέσα μου, οδυνηρά την γνωριμία μου, με την ανθρώπινη πλευρά μου. Εκεί μόνο αισθάνθηκα άντρας, έμπαινα στην μαυράδικη ντισκοτέκ και δε γύριζε κανένας να δει τον, “Kορίτσια ο Μπάρκουλης” γύριζαν να δουν αυτόν που ήμουνα και είχα, δόξα το θεό πολύ νταλαβέρι εκεί. Όταν ζούσα εκεί, έκανα παρέα αποκλειστικά σχεδόν με έγχρωμους. Τότε φορούσα ακόμη περούκα και όλοι με αποκαλούσαν “silver man”» λέει ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός και συνεχίζει:
« Ένα βράδυ λοιπόν που έπινα σε ένα μαγαζί, βλέπω ένα υπέροχο θηλυκό με ξυρισμένο κεφάλι να με παίζει. Δεν τολμούσα να πλησιάσω μην βρεθώ με κάνα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη μου ξαφνικά. Στο τέλος μου ��άνει νόημα και πάμε στην τουαλέτα. Της είπα πως ήταν κούκλα και πως θέλω να της κάνω μια έκπληξη. Τράβηξα την περούκα και τα έχασε. Την έβαλα στην τσέπη και από τότε δεν την ξαναφόρεσα ποτέ».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top