Οι «The National Fanfare of Kadebostany» για ένα τριήμερο μουσικό πανηγύρι στην Αθήνα

1, 2 και 3 Μαρτίου στο Gazarte

​Η πομπώδης και επιβλητική ορχήστρα της.. «Δημοκρατίας της Kadebostany”, επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας και το Gazarte στις 1,2 και 3 Μαρτίου. Κι αν αναρωτιέστε πού βρίσκεται αυτή η χώρα μην ψάξετε στον χάρτη αλλά στις μουσικές που αγαπάτε και στην τρέλλα που κρύβει ο καθένας μέσα του! Στην καρδιά του κέντρου της πόλης στήνεται αρχές της άνοιξης ένα 3ήμερο μουσικό πανηγύρι με ήχους από bossanova, tango, hip hop, folk, rock, pop, με πρωτότυπα και εντυπωσιακά visual εφέ και με αρκετές δόσεις... τρέλλας! Expect the unexpected είναι το μήνυμα που στέλνουν οι Kadebostany για όσους ανέβουν στο one-way τρένο για τον μαγικό προορισμό τους και η πρόκληση ξεκινά!

Οι Kadebostany είναι το project ενός Ελβετού παραγωγού του Kadebostan, σε συνεργασία με τους Rational Diet, ένα σύγχρονο σύνολο ακουστικής μουσικής δωματίου, με έδρα το Minsk της Λευκορωσίας. Στον φανταστικό κόσμο που έπλασε ο Kadebostan, την Δημοκρατία της Kadebostany -της οποίας είναι Πρόεδρος..- οι TNFOK είναι οι σημαντικότεροι μουσικοί και όλοι εμείς οι ..καλεσμένοι τους στα αναπάντεχα και πολύ..αληθινά live τους!

To Walking with a Ghost, το πρώτο single από το άλμπουμ τους Pop Collections έκανε ήδη το γύρο του κόσμου! Η Ελλάδα αποτέλεσε για τους Kadebostany το εφαλτήριο για την εξάπλωση τους και το πέρασμα των συνόρων. Η Μahayana Records και το Gazarte είναι οι πρώτοι που έδωσαν την ώθηση στο project αυτό αναγνωρίζοντας την δύναμη και την ιδιαιτερότητά του, κάνοντας το Walking with a Ghost να φτάσει στην πρώτη θέση του εγχώριου itunes chart. Ένα κομμάτι που όλοι πλέον σιγοτραγουδούν και σίγουρα θα το αναγνωρίσετε και στο trailer της κύριας καμπάνιας του Mega Cinema αυτής της σεζόν.

Η ιδιαίτερη αυτή 6 μελής Ανατολικοευρωπαική ηλεκτρονική μπάντα με μουσικούς που προέρχονται από την Ρωσία, το Καζακστάν, τη Ρουμανία, την Πολωνία, δημιουργήθηκε το 2008 και τρία χρόνια μετά παρουσίασε το project Songs From Kadebostany. Έναν δίσκο που περιείχε παραμορφωμένους ρυθμούς κρουστών, μινιμαλιστικές μελωδίες, dub στοιχεία και πολλή φαντασία! Η ανταπόκριση του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Οι Kadebostany έπαιξαν σε πάνω από 60 συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ ανά τον κόσμο όπως στα Montreux Jazz Festival, Mutek-Mexico, Wilde Renate στο Βερολίνο αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου! Παντού κατάφεραν να κάνουν το κοινό να ιδρώσει, να γελάσει, να συγκινηθεί με την ευφορία του γιγαντιαίου παραδοσιακού πανηγυριού των Kadebostany.

Στις αρχές Μαρτίου λοιπόν, το Gazarte προσκαλεί και μας συστήνει τους αναπάντεχα ωραίους Kadebostany μαζί με όλες τις εκπλήξεις τους και το υπέροχα οργανωμένο χάος τους! Τους ήχους του τσέλου, του ακορντεόν, του μπάντζο, του σαξόφωνου, του φαγκότο. Τον θόρυβο και τη διονυσιακή ευφο��ία τους! Ετοιμαζόμαστε για ένα πάρτυ με ρυθμούς pop, ηλεκτρονικούς, balkan, instrumental, ανατολίτικους, πομπώδεις και πολλά άλλα που δεν περιγράφονται! Και κυρίως...ετοιμαζόμαστε για χορό και τρέλλα!!!
Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμές Εισιτηρίων: A ΖΩΝΗ 35€ / Β ΖΩΝΗ 30€ / ΟΡΘΙΟΙ 20€
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top