Ταξίδια στη Χαβάη και το Μεξικό θα κερδίσουν οι «χαμένοι» των Όσκαρ!

Δώρα αξίας 45.000 δολαρίων για όσους δεν πάρουν το χρυσό αγαλματίδιο

Ταξίδια στη Χαβάη και το Μεξικό θα κερδίσουν οι «χαμένοι» των Όσκαρ!
​Μπορεί κάποιοι να μη γυρίσουν στο σπίτι τους τα ξημερώματα της Δευτέρας με το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, ωστόσο δεν θα φύγουν με άδεια χέρια από την λαμπερή βραδιά των Όσκαρ.
Μια τσάντα-δώρο, τη συσκευασία «Όλοι Κερδίζουν: Τσάντα Δώρου Υποψήφιου για Όσκαρ» αξίας 45.000 δολαρίων, θα παρέχει σε όλους τους «χαμένους» υποψηφίους εταιρεία μάρκετινγκ, Distinctive Assets, με έδρα το Λος Άντζελες.
Ανάμεσα σ’αυτά και ταξίδια στην Αυστραλία, την Χαβάη και το Μεξικό! Ακόμη στη τσάντα-δώρου υποψηφίου θα συμπεριλαμβάνονται μαθήματα με προσωπικό γυμναστή, προφυλακτικά, ένα μπουκάλι τεκίλα, παπούτσια του τένις, ραντεβού σε ινστιτούτο για μπότοξ και ειδικό σετ τραπεζιού για όσους προσέχουν το βάρος τους.
Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών έπαψε να μοιράζει συσκευασίες δώρων από το 2007, έπειτα από την αυστηρή κριτική που δέχτηκε από τις αμερικανικές φορολογικές αρχές, καθώς οι διάσημοι όφειλαν να φορολογούνται και για τα δώρα και να τα δηλώνουν ως εισόδημα.
Αυτή δεν είναι �� πρώτη φορά που η Distinctive Assets θα στείλει δώρα στα σπίτια των καλλιτεχνών ή στους ατζέντηδες τους, καθώς αυτό το κάνει εδώ και 11 χρόνια!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top