Το «ή» , μια εξαιρετική παράσταση από την θεατρική ομάδα "Τεχνικό" στο 104

Επί σκηνής τα ερωτήματα που μας έχουν φέρει πολύ συχνά σε κάποιο σταυροδρόμι!

​Μια εξαιρετική προσπάθεια από την θεατρική ομάδα "Τεχνικό" παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:15, στο ολοκαίνουριο "104" που μεταφέρθηκε στο Γκάζι. Η πρωτότυπη και άκρως επίκαιρη θεατρική παράσταση «ή» σε κείμενα των Ρομπέρτα Βέγκα και Νέλλης Μποφίλιου και σκηνοθεσία της Άννας Μιχελή, θέτει τα ερωτήματα που μας έχουν φέρει πολύ συχνά σε κάποιο σταυροδρόμι!




Αγάπη ή επιτυχία; Καλοσύνη ή αφέλεια; Αμαρτία ή ωριμότητα; Ιδεολογία ή έρωτας; Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί, πώς θα ήταν η ζωή μας αν είχαμε διαλέξει κάτι διαφορετικό; Πόσες φορές αναζητήσαμε τι είναι αυτό που καθορίζει τις αποφάσεις μας και τις ζωές μας; Ποιος από εμάς δε βρέθηκε κάποτε σε ένα "σταυροδρόμι" αντιμέτωπος με ένα " ή "; Κι όταν τελικά έκανε την επιλογή του και πήρε το δρόμο της επιστροφής, ποιος δεν βασανίστηκε από ένα "αν";


Μετά από ένα χρόνο αναζήτησης, η θεατρική ομάδα έρχεται να μας θυμίσει και να αναρωτηθεί μαζί μας για αυτά τα "ή", να αμφισβητήσει τις πρώτες μνήμες μας και να τις γιορτάσει ιδωμένες αλλιώς. Βασισμένο σε τρία γνωστά παραμύθια, τρεις ηρωίδες, τρία κορίτσια, ξεκινάνε η καθεμία το δικό της ταξίδι, αντιμετωπίζοντας τις επιλογές τους, επαναπρ��σδιορίζοντας τον μύθο τους και μέσα από αυτόν τον ίδιο τους τον εαυτό. Αυτό το «ή» θα μιλήσει μαζί μας, θα τραγουδήσει και -ίσως- θα αποφασίσει.




Κείμενα: Ρομπέρτα Βέγκα και Νέλλη Μποφίλιου
Σκηνοθεσία: Άννα Μιχελή
Σύνθεση-Επιμέλεια στίχων: Θέμης Καραμουρατίδης
Σκηνικά - Κοστούμια: Ντέιβιντ Νεγρίν
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Προδρόμου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Κέλλυ Πήλιουρα
Βοηθός σκηνογράφου: Μαρία Κούρτη
Graphic design: Κωνσταντίνος Γιατράκος
Φωτογραφίες: Πένυ Γιαννάκου
Βίντεο: Χρήστος Γκίνης
Social media: Χριστίνα Κατσούλη
Παίζουν οι: Ρομπέρτα Βέγκα, Θοδωρής Μανταζέλης, Νέλλη Μποφίλιου, Εργίνα Παπαδάκη, Γιάννης Πήλιουρας
"104"
Ευμολπιδών 41, Γκάζι
τηλ. 2103455020.