Γνωστός κιθαρίστας της heavy metal άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στη σκηνή!

Συγκλονισμένοι οι φίλοι των Ministry

​Τραγική κατάληξη είχε η συναυλία των Rigor Mortis το Σάββατο στις 22 Δεκεμβρίου στο Τέξας, αφού ο μακροβιότερος κιθαρίστας του συγκροτήματος των Ministry, Mike Scaccia, κατέρρευσε πάνω στη σκηνή όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 47 ετών.

O Scaccia υπέστη έμφραγμα και παρόλο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα, ήταν ήδη αργά.

Ο κιθαρίστας ήταν επί χρόνια στο συγκρότημα των Ministry, ωστόσο την τραγική βραδιά βρισκόταν σε συναυλία με ένα άλλο συγκρότημα που διατηρούσε, τους Rigor Mortis, για τον εορτασμό των 50 χρόνων του τραγουδιστή Bruce Corbitt. Ο άτυχος καλλιτεχνης της heavy metal ήταν συνυπεύθυνος για μερικά από τα κομμάτι�� των Ministry , όπως τα “Psalm 69”, “Filth pig” και “Rio Grande blood”.

Πέντε χρόνια πριν , οι Ministry είχαν χάσει από έμφραγμα ένα άλλο μέλος του συγκροτήματος, τον μπασίστα τους Paul Raven.

«Μόλις έχασα τον μικρό αδερφό μου και τον καλύτερο φίλο μου. Ο Mikey δεν ήταν μόνο ο καλύτερος κιθαρίστας στην ιστορία της μουσικής, αλλά και ένα πολύ-πολύ, πολύ στενό μέλος της οικογένειάς μας. Και μόλις έχασα ένα τεράστιο κομμάτι της καρδιάς μου σήμερα» έγραψε σε ανακοίνωση του ο frontman των Ministry.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top