Γ. Σμαραγδής: «Ανεβαίνω ένα Γολγοθά. Δεν μπορώ να καλύψω τις υποχρεώσεις της ταινίας»

Ο σκηνοθέτης του «χαβιάρι» μιλά για τη δύσκολη στιγμή που περνά

Γ. Σμαραγδής: «Ανεβαίνω ένα Γολγοθά. Δεν μπορώ να καλύψω τις υποχρεώσεις της ταινίας»

​Για τις δύσκολες ώρες που περνάει μίλησε ο Γιάννης Σμαραγδής, σκηνοθέτης της ταινίας «ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι».

Η ταινία δέχτηκε αρνητικά σχόλια, πριν καν προβληθεί ισχυρίζεται ο ίδιος και συμπληρώνει: «Διαπίστωσα όχι μόνο αρνητικότητα, αλλά και εχθρότητα».

«Υπάρχουν υποχρεώσεις της ταινίας, που δεν μπορούμε να καλύψουμε. Ανεβαίνω ένα Γολγοθά. Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου. Δούλεψαν πολλοί άνθρωποι και δεν είναι σωστό να μην μπορούν να πάρουν πίσω τον κόπο τους» αποκαλύπτει ο σπουδαίος καλλιτέχνης.

Ακόμη, παραδέχεται πως φοβάται μην πάει φυλακή αν και δεν μεμψιμοιρεί, γιατί πιστεύει ότι το πρόβλημα θα ξεπεραστεί. Για το γλυκομίλητο σκηνοθέτη το «μεγαλύτερο όπλο» είναι η πίστη και το να συγχωρείς τους άλλους, ενώ η σύζυγος του Ελένη είναι ένας κανονικός άγγελος, ο φύλακας άγγελος του.

«Είμαι τυχερός άνθρωπος που είχα για σύντροφο αυτό το αγγελικό πλάσμα, το οποίο αυτή τη στιγμή κωπηλατεί στα βαθιά, γιατί είναι παραγωγός της ταινίας. Αν με στεναχωρεί κάτι, είναι το βάσανο της. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να είχαν δίπλα τους έναν άνθρωπο σαν την Ελένη μου» δηλώνει μ’αυτά τα τρυφερά λόγια ο σκηνοθέτης την αγάπη του για τη σύντροφο του, που όπως αποκάλυψε στο παρελθόν τον είχε βοηθήσει να ξεπεράσει την τάση για το θάνατο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top