Ο «Ορφέας» Τρίπολης γιορτάζει τα 100 χρόνια από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων

30 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου

Ο «Ορφέας» Τρίπολης γι��ρτάζει τα 100 χρόνια από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων

Η χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων που διοργανώνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης και τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων.

Οι εκδηλώσεις θα έχον ως κύριο θέμα» Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-2012, η εξόρμηση του Ελληνισμού και βασικός ομιλητής θα είναι ο αντιπρόεδρος του «Ορφέα» Τρίπολης, ο Επισμηναγός κ. Δημήτρης Φωτόπουλος.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων στην αεροπορική Βάση Δεκελίας(Τατόι) θα περιλαμβάνει:

Χαιρετισμό από τον Ταξίαρχο Διοικητή ΣΔΙΕΠ/Π.Α κ Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.

Ιστορικό- πολιτικό και πολιτισμικό πλαίσιο εποχής Βαλκανικών πολέμων από τον επισμηναγό κ. Δημήτρη Φωτόπουλο. Επιχειρήσεις σε στεριά και θάλασσα από τον Υποπλοίαρχο κ.Μιχαήλ Αλεξανδρέσκο.

Προβολή ιστορικού ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΠΛΕΟΝΤΑΣ ΜΕΘ’ΟΡΜΗΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΥ».

Επετειακό μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Βασίλης Τζαβάρα. (Στο πιάνο θα συνοδεύει η κα Πόπη Ηλιάκη και στο σόλο που θα ακουστεί ο τενόρος κ.Ευστράτιος Φιλιππόπουλος).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top