Η ερωτική ζωή του Μικ Τζάγκερ με τη Μάρσα Χαντ και η παράλληλη σχέση... στο σφυρί!

Χειρόγραφες ερωτικές επιστολές προς τη Χαντ δημοπρατούνται στις 12 Δεκεμβρίου

​Σε πλειστηριασμό θα βγουν δέκα παλιές ερωτικές επιστολές που είχε στείλει ο μεγάλος ροκ σταρ Μικ Τζάγκερ, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 1969 από την Αυστραλία, στην τότε σύντροφό του Μάρσα Χαντ, μητέρα του πρώτου του παιδιού, Καρίς και πηγή έμπνευσης του τραγουδιού «Brown Sugar».
Η δημοπρασία θα γίνει από τον οίκο Sotheby's στις 12 Δεκεμβρίου και όπως υπολογίζεται οι επιστολές μπορεί να πιάσουν μέχρι και 125.000 ευρώ!
Στις ερωτικές επιστολές ξεδιπλώνεται η «ευαίσθητη» πλευρά του σταρ. Ο ίδιος εξιστορεί περιστατικά που στάθηκαν καταλυτικά στη ζωή του, τη φλογερή σχέση του με τη Μάρσα Χαντ, την παράλληλη σχέση του με τη Μάριαν Φέιθφουλ κ.ά.
Η 66χρονη Αφροαμερικανίδα βγάζει τις χειρόγραφες ερωτικές επιστολές στο σφυρί, επικαλούμενη οικονομικούς λόγους, αφού όπως ισχυρίζεται υπήρξαν φορές που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει ούτε το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι της στη Γαλλία.
Πάντως, η ίδια δε ζήτησε την άδεια από τον Μικ Τζάγκερ, καθώς σύμφωνα με την ίδια: «δεν του πέφτει λόγος, διότι οι επιστολές αυτές δεν του ανήκουν πια…ύστερα από τόσα χρόνια».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top